FIELD OF AWAKENING, UTRECHT, 20 t/m 23 april 2023

Wil je de kracht van EKAM ervaren?

Wil je groeien in bewustzijn in aanwezigheid van Sri Preethaji?

Wil je staten van Verlichting kunnen ervaren?

Doe dan mee aan de Field of Awakening
april 2023 te Utrecht

Met veel dankbaarheid kunnen we aankondigen dat Sri Preethaji voor haar 2023 versie van de Field of Awakening, voor de tweede maal naar Nederland komt!

Deze keer wordt het programma gehouden in het Juliana congrescentrum van de Jaarbeurs in Utrecht.

WAT MAAKT FOA (FIELD OF AWAKENING) UNIEK?

Heb je jezelf ooit de volgende indringende vragen gesteld: Is dit alles wat er is in het leven? Waarom leef ik? Wat betekent het werkelijk om mens te zijn?

Op het Field of Awakening, beter bekend als FOA, ontdek je de antwoorden op enkele van deze belangrijke levensvragen, en sommige van deze vragen zullen simpelweg en diepgaand verdwijnen.

JE GAAT VIER VORMEN VAN ONTWAKEN ERVAREN

ONTWAAKT KIND

De eerste dag van de FOA maak je het kind in jezelf wakker en heel je de wonden uit je kindertijd. Je gaat voorbij aan pijnlijke emoties die je al jaren in de greep houden en je belemmeren in je ontwikkeling en je relaties.
Je ervaart het ontwaakte kind in jezelf.

ONTWAAKTE SCHEPPER VAN WELVAART

De tweede dag ga je door een proces om je te bevrijden van angst en negatief karma. Je laat je obsessieve relatie met welvaart los.
Je ontwaakt als schepper van welvaart, een Gever. 

ONTWAAKTE RELATIES

De derde dag kijk je naar de relatie met je partner en kinderen. Je schudt oordeel en schuldgevoel in de relatie met je kinderen en partner af en ontdekt de essentie van het ouderschap. Je laat het aanhoudende verlangen en de onophoudelijke pijn van je hunkering naar liefde los.
Je wordt een ontwaakte partner, een ontwaakte ouder en een ontwaakt Zelf. 

ONTWAAKT BEWUSTZIJN

De vierde dag open je je voor de grotere mysteries van bewustzijn. Je laat de pijnlijke aspecten van de relatie met jezelf los, zoals gebrek aan zelfvertrouwen en je neiging om jezelf te veroordelen en te ondermijnen. Je maakt jezelf liefdevol en vrij.
Je manifesteert overvloed en innerlijk ontwaken.

Via deze link kun je een mooie video over het programma nog eens rustig bekijken: https://youtu.be/fIT91OdC6nA

Of het nu antwoorden of duidelijkheid is dat je zoekt, of dat het vrede of innerlijke kracht is dat je zoekt – het Veld van Ontwaken IS de spirituele reis gecreëerd voor JOU.

Wanneer je je ticket voor FOA boekt, ga je eigenlijk een reis van 35 dagen aan, dat omhelst de cursus van vier dagen in Utrecht daarna drie dagen integratie èn 28 Zoom folluw-up calls onder leiding van een EKAM dasa. Met deze calls wordt je ondersteund om je beleving zoveel mogelijk te verdiepen.


WIE KUNNEN MEEDOEN?

Deze cursus staat open voor iedereen die wil groeien in bewustzijn of toe is aan verdieping. Ook als je nog niet bekend bent met Ekam of de Oneness beweging ben je van harte welkom.

WAAR VINDT HET PROGRAMMA PLAATS?

Het event vindt plaats in het het Juliana congrescentrum van de Jaarbeurs in Utrecht en is uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar.

IS ER VERTALING?

Ja, tegen een meerprijs die je vooraf aan de vertaler voldoet is vertaling beschikbaar.

HOE KUN JE MEEDOEN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Juist in deze tijd, waarin Europa met vele crises geconfronteerd wordt is het van belang dat veel mensen in een verlichte staat leven zodat er een duidelijk veranderingsproces op gang komt. EKAM helpt daarbij door voor deze FOA in Utrecht een korting van bijna 55% aan te bieden! Je betaalt nu voor deze tickets slechts USD1680,– (ongeveer 1570 euro). Deze prijs is inclusief de volledige catering bij alle pauzes, dus echt een “all-in”prijs! Deze kortingstickets zijn beschikbaar tot en met 18 april (op is op). Aarzel dus niet en boek je ticket snel via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/foa-eur-2023-usd

VERBLIJFSMOGELIJKHEDEN

Utrecht heeft veel hotels waaruit je kunt kiezen, op loopafstand van de Jaarbeurs vind je het NH-hotel, Park Plaza, Intel hotel, Hampton by Hilton en het Crown Plaza hotel. Uiteraard zijn er nog veel andere mogelijkheden, ook B&B, waar je uit kunt kiezen. Je kunt de hotels boeken via een boekingssite als b.v. booking.com of je maakt gebruik van het reservering systeem van de Jaarbeurs via deze link: https://www.jaarbeurs.nl/en/book-your-hotel-stay

Je kut ook aangeven of je een kamer wilt delen met iemand, of bij iemand thuis wilt verblijven om zo de kosten van de overnachting te drukken. Via de volgende link kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken. We bemiddelen niet, maar delen vraag en aanbod met degene die hun wensen kenbaar gemaakt hebben zodat je zelf afspraken kunt maken: https://forms.gle/TSfJdqnBVJkA4LGu5

HEB JE NOG VRAGEN?

Stuur dan een mail met je vraag naar ekam@onenessnederland.nl