Field Of Awakening, Verona, Italië, 25 – 28 APRIL 2024

Wil je de kracht van EKAM ervaren?

Wil je groeien in bewustzijn in aanwezigheid van Sri Preethaji?

Wil je staten van Verlichting kunnen ervaren?

Doe dan mee aan de Field of Awakening
25 – 28 april 2024, Verona, Italië

In 2024 komt Sri Preethaji weer naar Europa voor haar vernieuwde vierdaagse programma “Field of Awakening”. Dit keer wordt het gehouden in Lazise in de provincie Verona gelegen aan het schitterende Garda meer.

WAT MAAKT FOA (FIELD OF AWAKENING) UNIEK?

Heb je jezelf ooit de volgende indringende vragen gesteld: Is dit alles wat er is in het leven? Waarom leef ik? Wat betekent het werkelijk om mens te zijn?

Op het Field of Awakening, beter bekend als FOA, ontdek je de antwoorden op enkele van deze belangrijke levensvragen, en sommige van deze vragen zullen simpelweg en diepgaand verdwijnen.

Wat kun je verwachten?

WIJSHEID VAN HOGE TRILLINGEN LEIDT TOT EEN RADICALE VERANDERING VAN PERSPECTIEF. JE KRIJGT INZICHTEN EN ANTWOORDEN OP JE GROOTSTE LEVENSVRAGEN.

SPIRITUELE PROCESSEN, OEFENINGEN EN MEDITATIES VERRUIMEN JE BEWUSTZIJN. JE KOMT IN EEN RUIMTE WAAR TRANSFORMATIE MOGELIJK WORDT…

EEN KRACHTIGE REINIGING BEVRIJDT KARMISCHE BLOKKADES EN INPRENTINGEN (SAMSKARAS) UIT VORIGE LEVENS, HET FAMILIESYSTEEM EN DE VROEGE KINDERTIJD.

DE DAGELIJKSE ONENESS FIELD MEDITATIE OPENT JE VOOR DE ERVARING VAN VERLICHTING. JE OVERSTIJGT DE BEPERKINGEN VAN DE GEEST EN ERVAART PUUR ZIJN.

EEN DIRECTE PERSOONLIJKE ERVARING VAN HET GODDELIJKE VERBINDT JE MET DE UNIVERSELE INTELLIGENTIE. JE REALISEERT JE SCHEPPINGSKRACHT, JE INTUÏTIE EN JE EIGEN WAARHEID.

Wanneer je je ticket voor FOA boekt, ga je eigenlijk een reis van 35 dagen aan, dat omhelst de cursus van vier dagen in Verona daarna 3 dagen integratie èn 28 Zoom folluw-up calls onder leiding van een EKAM dasa. Met deze calls wordt je ondersteund om je beleving zoveel mogelijk te verdiepen.

Bekijk de video van Sri Preethaji over dit programma door te klikken op DEZE LINK


WIE KUNNEN MEEDOEN?

Deze cursus staat open voor iedereen die wil groeien in bewustzijn of toe is aan verdieping. Ook als je nog niet bekend bent met Ekam of de Oneness beweging ben je van harte welkom.

WAAR VINDT HET PROGRAMMA PLAATS?

Het event vindt plaats in hotel Parchi del Garda in Lazise. Het dichtsbijzijnde vliegveld is Verona.

IS ER VERTALING?

Bij voldoende belangstelling is er, tegen een meerprijs die je vooraf aan de vertaler voldoet vertaling beschikbaar. Wil je hiervan gebruik maken, mail dan zo snel mogelijk naar ekam@onenessnederland.nl

HOE KUN JE MEEDOEN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Je ticket boek je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/foaItaly

Je kunt één, twee, of drie tickets tegelijkertijd bestellen, per persoon wordt het steeds voordeliger als je meerdere tickets besteld tot het maximum van drie per order. Wil je hiervan profiteren en heb je niet zelf iemand die met je meegaat, mail dan naar ekam@onenessnederland.nl dan proberen we de aanvragen te bundelen zodat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen profiteren.

Meer informatie vind je ook via DEZE LINK op onze website.