Field of Awakening, 20 t/m 23 oktober 2022, Davos, Zwitserland

FIELD OF AWAKENING, LIVE MET SRI PREEETHAJI

De eerstkomende Field of Awakening (FOA), is in Davos, Zwitserland

Wil je de kracht van EKAM ervaren?

Wil je groeien in bewustzijn in aanwezigheid van Sri Preethaji?

Wil je staten van Verlichting kunnen ervaren?

Doe dan mee aan de Field of Awakening

20 T/M 23 OKTOBER

DAVOS, ZWITSERLAND

WAT MAAKT FOA (FIELD OF AWAKENING) UNIEK?

FOA helpt je om te ontwaken voor vrijheid van je meest hardnekkige patronen en gemoedstoestanden en te transformeren voor vier ontwaakte staten van bewustzijn. Of je nu antwoorden zoekt op vragen over de zin van je leven of helderheid over wie je werkelijk bent, vrede of innerlijke kracht – het veld van ontwaken is de spirituele reis die je op een intense wijze in je spirituele ontwikkeling verder helpt.

Sri Preethaji inspireert je niet alleen met haar wijsheid en mystieke processen, maar ook met de kracht van haar bewustzijn tijdens de dagelijkse Limitless Field-meditaties. Doordat ze je meeneemt in het onbegrensde veld van bewustzijn kun je staten van verlichting gaan ervaren.                                               

Sri Preethaji, is een filosoof en een moderne wijze. Ze is een transformationele leider, mede-oprichter van Ekam en co-auteur van The Four Sacred Secrets. Ze is een internationale spreker op conferenties zoals TEDx, het Equinox Symposium in LA en Fudan University in China. Ze begeleidt talloze leiders zoals succescoach Tony Robbins, muzikant Usher Raymond en vele managers van grote ondernemingen.

JE GAAT VIER VORMEN VAN ONTWAKEN ERVAREN

ONTWAAKT KIND

De eerste dag van de FOA maak je het kind in jezelf wakker en heel je de wonden uit je kindertijd. Je gaat voorbij aan pijnlijke emoties die je al jaren in de greep houden en je belemmeren in je ontwikkeling en je relaties.
Je ervaart het ontwaakte kind in jezelf.

ONTWAAKTE SCHEPPER VAN WELVAART

De tweede dag ga je door een proces om je te bevrijden van angst en negatief karma. Je laat je obsessieve relatie met welvaart los.
Je ontwaakt als schepper van welvaart, een Gever. 

ONTWAAKTE RELATIES

De derde dag kijk je naar de relatie met je partner en kinderen. Je schudt oordeel en schuldgevoel in de relatie met je kinderen en partner af en ontdekt de essentie van het ouderschap. Je laat het aanhoudende verlangen en de onophoudelijke pijn van je hunkering naar liefde los.
Je wordt een ontwaakte partner, een ontwaakte ouder en een ontwaakt Zelf. 

ONTWAAKT BEWUSTZIJN

De vierde dag open je je voor de grotere mysteries van bewustzijn. Je laat de pijnlijke aspecten van de relatie met jezelf los, zoals gebrek aan zelfvertrouwen en je neiging om jezelf te veroordelen en te ondermijnen. Je maakt jezelf liefdevol en vrij.
Je manifesteert overvloed en innerlijk ontwaken.

Via deze link kun je een mooie video over het programma nog eens rustig bekijken: https://youtu.be/Kvh3dJ4YOGwhttps://youtu.be/Kvh3dJ4YOGw

Extra geschenk dat alle deelnemers krijgen

Sri Preethaji heeft aangekondigd dat alle deelnemers aan dit programma een hands-on Deeksha van haar krijgen!

WIE KUNNEN MEEDOEN?

Deze cursus staat open voor iedereen die wil groeien in bewustzijn of toe is aan verdieping. Ook als je nog niet bekend bent met Ekam of de Oneness beweging ben je van harte welkom.

WAAR VINDT HET PROGRAMMA PLAATS?

Het event vindt plaats in het hotel Morosani in Davos. Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Zürich, vandaar kun je met de trein naar Davos (ongeveer 2,5 uur). Desgewenst kun je uiteraard ook met de auto gaan.

Wanneer je je ticket voor FOA boekt, ga je eigenlijk een reis van 35 dagen aan, dat omhelst de cursus van vier dagen in Davos, daarna drie dagen integratie èn 28 Zoom folluw-up calls onder leiding van een EKAM dasa. Met deze calls wordt je ondersteund om je beleving zoveel mogelijk te verdiepen.

HOE KUN JE MEEDOEN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Er zijn verschillende tickets te bestellen, het voordeligst is als je een groep van vijf deelnemers kunt vormen om zo van de groepskorting gebruik te maken.

Alle prijzen en informatie over de tickets vind je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/foa-eur-202

Is er vertaling beschikbaar?

Roza wil, bij voldoende deelname, de vertaling tegen een extra betaling verzorgen. Neem hiertoe rechtstreeks contact met Roza op.

VERBLIJFSMOGELIJKHEDEN

Er zijn contractafspraken gemaakt voor speciale FOA prijzen voor je accommodatie en maaltijden. De info hierover vind je via deze link: https://tinyurl.com/mvjarxv9

Wil je meer informatie? Mail naar ekam@onenessnederland.nl en volg de informatiecalls die aangeboden worden, deze worden gehouden op:

Donderdag 1 september om 19:00 uur

Dinsdag 12september om 19:00 uur

Zondag 25 september om 10:00

Voor deze drie calls is de ZoomID: 812-1447-5445 met Passcode: 564897