Global Call

Wereldwijde Global Call van O&O Academy over: Vrede – een innerlijke reis

Doe mee in elk 3e weekend van de maand

Op zaterdag om 10.00u ’s morgens (alleen in het Engels) en/of die zondag om 17.30u ’s middags, met vertaling in het Nederlands.

De O&O Academy organiseert elke 3e zondag van de maand wereldwijd een gratis online bijeenkomst, waar je lessen en meditaties krijgt aangereikt waardoor je persoonlijk én gezamenlijk als gemeenschap kunt groeien. Hoe je duurzaam succes in je leven kunt creëren door middel van een Beautiful State – een staat van verbinding die liefde opwekt in de harten van je geliefden. Een staat van verbinding die communiceert met het veld van bewustzijn en opmerkelijke reacties oproept als vervulling van je oprechte intenties.

Zowel in de buiten- als de binnenwereld is er een constante stroom van conflicten aan de gang, hoe ga jij om met de onrust en het lawaai van binnen? Elke vorm van onrust, elke vorm van disharmonie in je wezen, duidt op strijd in het bewustzijn, wat de afwezigheid van vrede is. Het is een staat van Vredig Zijn, dat vrede in je eigen hart en in de harten van je dierbaren brengt.

Ga vlak voor de Global Call begint naar www.oo.academy/globalcall kies je taal (Dutch) om mee te doen, je bent dan gelijk in de Nederlandstalige Zoom. Je mag ook voor het origineel in het Engels kiezen natuurlijk, deze is zelfs op zaterdagochtend om 10.00 uur ook al te horen.

Klik hier voor een handleiding om zoom te installeren >