Community call

Speciaal voor Europa, community calls van Ekam.

Doe iedere woensdagavond mee.

Op iedere woensdagavond om 18:30 uur organiseert Ekam een programma waarbij een specifiek inzicht behandeld wordt, waarin gemediteerd wordt en waar ervaringen gedeeld worden. In principe wordt er iedere keer vertaling in het Nederlands aangeboden.

Je leert hoe je duurzaam succes in je leven kunt creëren door middel van een Beautiful State – een staat van verbinding die liefde opwekt in de harten van je geliefden. Een staat van verbinding die communiceert met het veld van bewustzijn en opmerkelijke reacties oproept als vervulling van je oprechte intenties.

Zowel in de buiten- als de binnenwereld is er een constante stroom van conflicten aan de gang, hoe ga jij om met de onrust en het lawaai van binnen? Elke vorm van onrust, elke vorm van disharmonie in je wezen, duidt op strijd in het bewustzijn, wat de afwezigheid van vrede is. Het is een staat van Vredig Zijn, dat vrede in je eigen hart en in de harten van je dierbaren brengt.

De bijeenkomsten zijn online via “Zoom” zodat je die makkelijk vanuit je eigen huis kunt volgen. Iedere keer wordt dezelfde zoomcode gebruikt, namelijk:  812-1447-5445 met wachtwoord: 564897. Je kunt ook deelnemen door op deze link te klikken: https://us02web.zoom.us/j/81214475445

Klik hier voor een handleiding om zoom te installeren >