Amma en Bhagavan

Amma en Bhagavan zijn zeer geliefd en vereerd. Miljoenen mensen over de hele wereld zien hen als een vriend, filosoof, leraar en avatar. Hun enige missie is om de aarde te bevrijden van het lijden.

De lessen van AmmaBhagavan zijn diep, bevrijdend en veranderen levens. Hij is een unieke meester die de lessen door zijn volgelingen echt kan laten ervaren. Zijn lessen manifesteren zich als wonderen, loskomen van het lijden, hoge staten van bewustzijn, en uiteindelijk het ontwaken of verlichting.

Lees meer over AmmaBhagavan en hun lessen op hun eigen website: sri-ammabhagavan.org >

Door het gebrek aan onvoorwaardelijke liefde lijdt de mens

“Je bent geboren zonder afscheiding. Terwijl je opgroeide werd je verdeeld en gecategoriseerd als dit of dat. Door de samenleving, ouders, familie, school, boeken enz. werd je onderwezen en gesocialiseerd. Maar toen je geboren was, was je vrij en het is de bedoeling dat je vrij bent. De afscheiding is tijdelijk en je zult ontwaken in vrijheid door een getuige te worden van je leven, en zo een leven leiden van volledige aandacht. Als de hele mensheid dit punt heeft bereikt, dan is de Gouden eeuw, de Golden Age gekomen. De aarde zal dan veranderen in een wereld die voelt als de hemel.”

Golden Age wereldwijd

Amma en Bhagavan zijn gekomen als avatars om de missie en visie van de gouden eeuw te helpen realiseren.

De Golden Age Movement is actief over de hele wereld. Hieronder een aantal links naar andere websites van deze beweging.

Golden Age website Nederland en België >

De Europese website van Golden Age >
Website van Sri Amma Bhagavan >

“We are all victims of our thoughts”
“We zijn allemaal slachtoffers van onze gedachten”
Bhagavan

GIFT OF ANANDA zondag 16 juni 2024

GIFT OF ANANDA zondag 16 juni 2024

GAM presenteert “GIFT OF ANANDA” een nieuwe cursus met Tejasaji. Ervaar oorzaakloos Geluk. Doe met ons mee voor het geschenk van Ananda, een prachtige nieuwe 3 uur durende cursus gegeven door onze Oneness Gam gids Tejasaji. Het geschenk van Ananda. ...
lees meer →

74000 Deeksha Yagna

74000 Deeksha Yagna

74.000 Deeksha Yajna is een jaarlijkse, maandelijkse verlichtingsklas, geleid door Bhagavan uit India. Deze lessen waren voorheen alleen toegankelijk voor Indiërs, maar sinds juni 2021 ook voor mensen in het westen. Dit jaarprogramma is een turboproces voor iedereen die wil ervaren wat het betekent om met een hoger bewustzijnsniveau te leven.
lees meer →

Bekijk de website van AmmaBhagavan

Bekijk de website van AmmaBhagavan

Geinspireerd door Amma Bhagavan? Op de officiele website van Amma Bhagavan kun je veel teachings en video's bekijken. Je vind hun officiele website hier http://www.sri-ammabhagavan.org/
lees meer →