Amma en Bhagavan

Amma en Bhagavan zijn zeer geliefd en vereerd. Miljoenen mensen over de hele wereld zien hen als een vriend, filosoof, leraar en avatar. Hun enige missie is om de aarde te bevrijden van het lijden.

De lessen van AmmaBhagavan zijn diep, bevrijdend en veranderen levens. Hij is een unieke meester die de lessen door zijn volgelingen echt kan laten ervaren. Zijn lessen manifesteren zich als wonderen, loskomen van het lijden, hoge staten van bewustzijn, en uiteindelijk het ontwaken of verlichting.

Lees meer over AmmaBhagavan en hun lessen op hun eigen website: sri-ammabhagavan.org >

Door het gebrek aan onvoorwaardelijke liefde lijdt de mens

“Je bent geboren zonder afscheiding. Terwijl je opgroeide werd je verdeeld en gecategoriseerd als dit of dat. Door de samenleving, ouders, familie, school, boeken enz. werd je onderwezen en gesocialiseerd. Maar toen je geboren was, was je vrij en het is de bedoeling dat je vrij bent. De afscheiding is tijdelijk en je zult ontwaken in vrijheid door een getuige te worden van je leven, en zo een leven leiden van volledige aandacht. Als de hele mensheid dit punt heeft bereikt, dan is de Gouden eeuw, de Golden Age gekomen. De aarde zal dan veranderen in een wereld die voelt als de hemel.”

Golden Age wereldwijd

Amma en Bhagavan zijn gekomen als avatars om de missie en visie van de gouden eeuw te helpen realiseren.

De Golden Age Movement is actief over de hele wereld. Hieronder een aantal links naar andere websites van deze beweging.

Golden Age website Nederland en België >

De Europese website van Golden Age >
Website van Sri Amma Bhagavan >

“We are all victims of our thoughts”
“We zijn allemaal slachtoffers van onze gedachten”
Bhagavan

Piekstaat Overdracht

Piekstaat Overdracht

De Piekstaat is een bijzonder hoge staat van bewustzijn. Het is een staat waarin je je vredig, gelukkig, kalm en ontspannen voelt. De Piekstaat wordt aan je doorgegeven. Je hoeft niets te doen, je kunt gewoon ontspannen. De overdracht duurt 3 minuten. Sommige mensen ervaren deze staat onmiddellijk, sommigen ervaren hem later, of de volgende dag. Voor de meeste mensen wordt de ervaring sterker als ze de overdacht vaker ontvangen.
lees meer →

CREATE zondag 4 juni 2023

CREATE zondag 4 juni 2023

In deze cursus van de Golden Age Movement leer je de verlangens van je hart te verwezenlijken door een diep begrip van de samenhang tussen alle mensen, dieren, planten en dingen. Een krachtige energieoverdracht vanuit Satyaloka in India zorgt ervoor ...
lees meer →

74000 Deeksha Yagna

74000 Deeksha Yagna

74.000 Deeksha Yajna is een jaarlijkse, maandelijkse verlichtingsklas, geleid door Bhagavan uit India. Deze lessen waren voorheen alleen toegankelijk voor Indiërs, maar sinds juni 2021 ook voor mensen in het westen. Dit jaarprogramma is een turboproces voor iedereen die wil ervaren wat het betekent om met een hoger bewustzijnsniveau te leven.
lees meer →