“Iedere dag (behalve op zondag) Aalaya Darshan, kosteloos van  08.20-08.45u/ 14.30-15.00u/03.30-04.00u –”

“Iedere dag (behalve op zondag) Aalaya Darshan, kosteloos van 08.20-08.45u/ 14.30-15.00u/03.30-04.00u –”

Aalaya Darshan is een dagelijks online ritueel voor verbetering van je kwaliteit van leven op elk gebied en verhoging van je bewustzijn. Het is een kosteloos online programma van 20 minuten waaraan mensen uit de hele wereld deelnemen. Je wordt ‘meegenomen’ naar tempels in India waar op dat moment rituelen plaatsvinden. Je zintuigen ontvangen bepaalde prikkels waardoor er dingen in jou veranderen. Aalaya Darshan brengt vervulling in je leven, zowel op het gebied van Iham (het materiële leven) als dat van Param (het spirituele leven). Je kunt Aalaya Darshan bijwonen voor gezondheid, rijkdom, relaties, succes etc., maar ook voor verlichting. Aalaya Darshan bestrijkt het hele spectrum van het materiële en spirituele. Als je blijft deelnemen aan Aalaya Darshan, zul je merken dat dingen in je dagelijks leven langzaamaan ten goede keren en dat je spiritueel ook snel groeit- eerst geleidelijk en dan steeds sneller. Aalaya Darshan is een machtige vriend.
lees meer →

74000 Deeksha Yagna

74000 Deeksha Yagna

In de afgelopen 11 maanden hebben meer dan 5.000 mensen in het 74.000 Deeksha Yajna programma (en de Indiase variant hiervan) het geschenk van hogere bewustzijnsstaten en verlichting ontvangen en een ongelooflijke transformatie ervaren. 74.000 Deeksha Yajna heeft veel deelnemers meer liefde en verbondenheid met familie en vrienden gegeven. Het geklets van hun denkgeest en het gepieker zijn verminderd. Mensen zijn in een flow en hebben meer vertrouwen in hun innerlijke leiding. Hun angst voor de toekomst verdwijnt. Ze krijgen compassie voor anderen. Er is meer geduld en minder oordeel. Steeds vaker ervaren mensen stilte en innerlijke ruimte. Besluiten nemen en keuzes maken wordt makkelijker. Gezondheid en emotioneel welzijn verbeteren, er is succes in werk en financiële voorspoed. De Goddelijke Aanwezigheid binnenin is voelbaar. Er komt een gevoel van doel en vervulling. Veel deelemers ervaren liefde zonder oorzaak en grenzeloze vreugde.
lees meer →

“CREATE woensdag 8 februari 2023

“CREATE woensdag 8 februari 2023

In deze cursus van de Golden Age Movement leer je de verlangens van je hart te verwezenlijken door een diep begrip van de samenhang tussen alle mensen, dieren, planten en dingen. Een krachtige energieoverdracht vanuit Satyaloka in India zorgt ervoor ...
lees meer →