Piekstaat Overdracht

Piekstaat Overdracht

De Piekstaat is een bijzonder hoge staat van bewustzijn. Het is een staat waarin je je vredig, gelukkig, kalm en ontspannen voelt. De Piekstaat wordt aan je doorgegeven. Je hoeft niets te doen, je kunt gewoon ontspannen. De overdracht duurt 3 minuten. Sommige mensen ervaren deze staat onmiddellijk, sommigen ervaren hem later, of de volgende dag. Voor de meeste mensen wordt de ervaring sterker als ze de overdacht vaker ontvangen.
lees meer →

GIFT OF ANANDA woensdag 13 december 2023

GIFT OF ANANDA woensdag 13 december 2023

GAM presenteert “GIFT OF ANANDA” een nieuwe cursus met Tejasaji. Ervaar oorzaakloos Geluk. Doe met ons mee voor het geschenk van Ananda, een prachtige nieuwe 3 uur durende cursus gegeven door onze Oneness Gam gids Tejasaji. Het geschenk van Ananda. ...
lees meer →

74000 Deeksha Yagna

74000 Deeksha Yagna

74.000 Deeksha Yajna is een jaarlijkse, maandelijkse verlichtingsklas, geleid door Bhagavan uit India. Deze lessen waren voorheen alleen toegankelijk voor Indiërs, maar sinds juni 2021 ook voor mensen in het westen. Dit jaarprogramma is een turboproces voor iedereen die wil ervaren wat het betekent om met een hoger bewustzijnsniveau te leven.
lees meer →