Gratitude challenge / Dankbaarheid uitdaging

Waar gaat dit over? 

Waarom een dankbaarheid uitdaging?

Het is gemakkelijk om dankbaar te zijn als alles goed gaat in je leven. Hoe zit het als het niet goed gaat? Als er sprake is van lasten, strijd, drama, is het moeilijk om dankbaar te zijn. Wachten we tot het leven weer beter wordt of kunnen we beginnen waar we zijn, te midden van problemen en uitdagingen?

O&O Academy ondersteunt ons door vanaf zaterdag 14 november gedurende twaalf dagen een meditatief programma voor dankbaarheid aan te bieden. Het programma duurt ongeveer 40 minuten en wordt lokaal georganiseerd door een groep EKAM mitra’s.

Naast lessen en meditaties krijg je ook een Smarana deeksha van de mitra’s aan het eind van het programma.

Preethaji zegt: dankbaarheid is de sleutel naar een grotere liefde en wonderen in je leven. Als je de vele geschenken in je leven gekregen hebt herkent, zullen de poorten voor genade voor je opengaan en zegeningen over jou en je familie uitgestort worden.

Gedurende deze twaalf dagen werken we aan het hartchakra. Het hartchakra kun je visualiseren als een lotusbloem met twaalf bladeren. Door alle twaalf dagen deel te nemen zal je hartchakra zich openen en je zult zeker een groot wonder ervaren of een teken van jouw Goddelijke ontvangen.

Wanneer: we beginnen zaterdag 14 november om 19:45 uur

Hoe: Online bijeenkomst via zoom. Inloggen met zoomcode 560-527-6225 of via link: https://zoom.us/j/5605276225

Je kunt ook kijken op de agenda van onze website of er mitra’s bij jou in de buurt zijn die deze Gratitude challenge aanbieden.

Doe je mee?

Het wordt kosteloos aangeboden, dus nodig gerust ook je vrienden en familieleden uit om deel te nemen.

H