Het Manifest, een nieuw online programma exclusief voor jongeren op 8 november 2020

Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 28 jaar bieden we een unieke mogelijkheid aan om een online programma met Preethaji, één van de oprichters van O&O Academy te volgen. Dit programma wordt rechtstreeks vanuit EKAM verzorgt!

Zeker in de huidige tijd, waarin ook het leven van jongeren door de Covid-19 crisis ontregeld is, is het meer dan ooit belangrijk dat onze toekomstige generatie leert inzien dat we als het ware een “wake up” call krijgen om de wereld nieuw in te richten zodat we beter voorbereid de toekomst ingaan. Onze jongeren vormen met name de generatie die dit voor de wereld vorm kan gaan geven.

In deze cursus wordt het ware potentieel in je ontwaakt, vind je liefde in wat je doet, en leer je de doelen te bereiken die je jezelf gesteld hebt.

Tevens zul je ook een directe interactie met de tweede oprichter, Krishnaji, van O&O Academy hebben.

Deze cursus is nu voor alle jongeren over de hele wereld beschikbaar, dus niet alleen voor jongeren in India. Wil je een indruk krijgen van wat er aangeboden wordt, kijk dan naar de videoboodschap van Sri Preethaji door op deze link> te klikken.

Tickets kun je bestellen via de volgende link: https://ekam.org/manifest/international-nov8/

De cursus wordt gehouden op zondag 8 november 2020 van 12:30 tot 15:30 uur CET (tijd voor Nederland en België)

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar: info@oo-academy.nl