SOULMATE MANIFEST

Heb je een partnerrelatie en wil je dat deze zich verder verdiept in een zielsverwantschap?

Wil je met jouw Soulmate in contact komen, waar die zich ook maar bevindt in de wereld?

Wil je een romantische, verbonden, relatie waarin je elkaar echt waardeert?

Dan is het komende Manifest met Preethaji op 28 februari echt iets voor jou, want hier leer je de ware betekenis en essentie van liefde kennen en leer je dit toe te passen in de relatie met je partner.

Wanneer: Zondag 28 februari van 17:30 tot 21:00 uur.

Heb je moeite met het Engels, er wordt vertaald, dus dat is geen belemmering.

Bestel je ticket dus direct, dan is je plekje verzekerd!

Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-soulmate-euro Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium” Het Manifest ticket à €45,– geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 28 februari. Met het premium ticket à €90,– krijg je additioneel nog twee follow up calls onder leiding van een faculteitslid.

Nieuw voor 2021 is dat je nu ook een abonnement voor 6 maanden of voor 12 maanden afsluiten. Dit abonnement kan op ieder moment ingaan en bij dit abonnement krijg je een aantal exclusieve extra’s waardoor dit wel heel aantrekkelijk is. Via deze link > vind je het document met alle voordelen van het abonnement alsmede de kalender voor 2021. Je kunt het abonnement bestellen door te klikken op de volgende link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur