Het Manifest, een nieuw online programma met Preethaji op 31-10-2020

Heb je al aan de eerdere “Manifest” webinars met Preethaji deelgenomen?

Dan weet je wat voor een geweldige ervaring het is om gedurende drie uur meegenomen te worden in de wijsheid en ervaring van Preethaji.

Dan weet je wat voor een mooie processen er tijdens deze cursus aangeboden worden.

Dan weet je wat een unieke ervaring het is om het programma af te sluiten met de Limitless Field meditatie met Preethaji.

Was je de eerdere keren verhinderd, dan is er nu weer een mogelijkheid om deel te nemen aan een nieuw webinar op 31 oktober aanstaande. Zoals altijd is het ook nu weer een programma dat drie uur duurt en dat je thuis vanaf je eigen computer kunt volgen.

Heb je moeite met het Engels, er wordt vertaald, dus dat is geen belemmering.

Het thema van dit Webinar raakt ons allemaal, we leren wat de echte betekenis en essentie van liefde is en hoe zich dat manifesteert in de relatie met jouw soulmate (dus degene met wie je je zielsverwant voelt)

Bestel je ticket dus direct, dan is je plekje verzekerd!

Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/soulmates-eur Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium” Het Manifest ticket à €45,– geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 31 oktober. Met het premium ticket à €90,– krijg je additioneel nog twee follow up calls onder leiding van een faculteitslid. Dit zijn calls van 1,5 uur en deze vinden plaats op 5 en 6 november om 19:00 uur.

Je betaalt via je creditcard of via PayPal.

Heb je geen creditcard en geen PayPal rekening? Een PayPal account maak je binnen een paar minuten zelf aan, en je kunt beginnen. We hebben het dus niet alleen mooier, maar ook nog makkelijker gemaakt om je te registreren.