INTELLIGENTIE MANIFEST

Tijdens dit krachtige drie uur durende wereldwijde Manifest, zal Sri Preethaji ons leiden op een heilige verhelderende reis naar het begrijpen van de ware betekenis en kracht van intelligentie. Dit programma boordevol kracht zal beperkende mythes over wat intelligentie is en niet is, ontkrachten en deelnemers openstellen voor:

    Het grenzeloze vermogen van volgehouden aandacht en focus

    Het vermogen om een stabiel emotioneel evenwicht te behouden

    Toegang tot een stroom van intuïtie in tijden van verwarring

Sri Preethaji zal ons verbinden met de onmetelijke kracht van het Goddelijke in de Limitless Field Meditatie, waar wonderen gebeuren op sub-cellulair niveau om onze hersenen te doen ontwaken voor een grotere Goddelijke Intelligentie.

Wanneer: Zondag 28 maart van 17:30 tot 21:00 uur.

Heb je moeite met het Engels, er wordt vertaald, dus dat is geen belemmering.

Bestel je ticket dus direct, dan is je plekje verzekerd!

Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-intelligence-euro Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium” Het Manifest ticket à €45,– geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 28 maart. Met het premium ticket à €90,– krijg je additioneel nog twee follow up calls onder leiding van een faculteitslid.

Als je geen creditcard hebt kun je helaas je ticket niet via deze link bestellen. In samenwerking met Kiranji hebben we toch een mogelijkheid gevonden om via PayPal te kunnen betalen, zodat er voor iedereen een toegankelijke manier is om je kaartje te bestellen. Wil je van de PayPal optie gebruik maken, stuur dan een mail naar info@oo-academy.nl dan krijg je de betaal instructies gemaild.

Nieuw voor 2021 is dat je nu ook een abonnement voor 6 maanden of voor 12 maanden afsluiten. Dit abonnement kan op ieder moment ingaan en bij dit abonnement krijg je een aantal exclusieve extra’s waardoor dit wel heel aantrekkelijk is. Via deze link > vind je het document met alle voordelen van het abonnement alsmede de kalender voor 2021. Je kunt het abonnement bestellen door te klikken op de volgende link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur