Wil je weten of Oneness iets voor je is?

 

 

 

De trainers aan de O&O Academy zeggen: 

Hoe kom je erachter hoe een appel smaakt?
Niemand kan het je vertellen.
Je moet het gewoon proberen!

 

 

Wil je kennismaken met Oneness en de Deeksha energie? 

Hier een overzicht van de mogelijkheden:

 

 

 

Wekelijks zijn er overal in het land kleine intieme Oneness Bijeenkomsten. Op zo'n bijeenkomst krijg je informatie over Oneness en kun je de Deeksha energie uitproberen om te ervaren wat het met je doet. Kijk voor een bijeenkomst bij jou in de buurt in de Agenda  

  

 

Naast de reguliere bijeenkomsten biedt Oneness een scala aan cursussen en bijeenkomsten,  bijvoorbeeld ter bevordering van je gezondheid en je financiele situatie en voor het helen van je relaties!!

 

 

 

Ook is er de Oneness Meditatie, een sterke overdracht van energie via de ogen van speciaal hiervoor opgeleide Oneness Meditatoren. Klik op cursussen en bijeenkomsten.

 

 

  

Voor een bijzondere, persoonlijke ontmoeting met je Hoger Zelf/Divine kun je terecht in een van de vele Sacred Chambers in ons land.

 

 

 

  

Regelmatig organiseert Oneness Nederland landelijke bijeenkomsten en activiteiten, vaak met een bepaald thema. Zo was er bijvoorbeeld op 5 mei 2016 een mooie Karma Bevrijdingsdag georganiseerd. Voor meer informatie zie Landelijke activiteiten.

 

  

Ook de O&O Academy in India biedt trainingen en cursussen aan. De krachtige energie van de Oneness Tempel, waar je als cursist regelmatig les krijgt, heeft een ongekend transformerend effect. Kijk voor meer informatie bij Cursussen in India.