Limitless Field meditatie op 15 augustus 2021

Zondag 15 augustus is er een Limitless Field Meditatie, LIVE vanuit EKAM met Sri Preethaji en Sri Krishnaji om 14.30u

Wat is het Limitless Field?

Mensen naar het ‘Onbegrensde Veld van Bewustzijn’ leiden is de gave die Sri Preethaji en Sri Krishnaji nu al een hele tijd hebben. Zij bewegen zich naar believen in de grootste staten van non-dualiteit en genereren vanuit die staat een veld dat een medium wordt voor zoekers om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren.

Dit veld beïnvloedt mensen over de hele ruimte.

Tijdens de Limitless Field meditatie verbinden Preethaji en Krishnaji zich zonder woorden met je om je hartewensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Het maakt niet uit waar je bent wanneer zij zich met je bewustzijn verbinden, het veld dat door hen wordt gegenereerd leidt je naar een prachtige, transcendente en verlichte staat van bewustzijn. Wanneer je je bewust met hen verbindt, breken zij de beperkende barrières van je bewustzijn open en openen zij je voor krachtige staten en kostbare zegeningen.

Aangezien je bewustzijn in voortdurende communicatie met het universum is, beweegt je leven zich vanzelf in de richting van een grotere orde. Een positieve stroom begint zich in je leven te ontvouwen, wat leidt tot een toestroom van positieve gebeurtenissen. Elke maand komen mensen van over de hele wereld online bijeen om de zegen te ontvangen van Sri Preethaji en Sri Krishnaji, om zich in hogere staten van bewustzijn te bewegen en om hun hartewensen te laten vervullen.

Iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten in deze meditatie voor een ervaring van grotere vrede en positiviteit.

We hopen dat jullie er zondag weer allemaal bij kunnen zijn.

Verbind je en laat je lichaam een wondervolle staat bereiken in het Limitless Field (Onbegrensde Veld) met Preethaji & Krishnaji.

Open voor iedereen !!!

Deel het met anderen.

Link om mee te doen: Tijd: 14.30-15.30 CEST

Je kunt deelnemen in het Engels via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=XWDi8n7ghAI

We bieden ook weer een vertaling in het Nederlands aan, deze is te volgen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=UPuaqqhuA5Q

Het ene moment veranderde ons leven en het volgende moment schudde het op zijn grondvesten.

Het uitbreken van coronavirus is de eerste wereldwijde noodsituatie waarmee we nu in ons leven te maken hebben. Het beïnvloedt ons allemaal, of we nu rijk of arm zijn, of we nu besmet zijn of niet. Spanning en angst voor de ziekte en de economische impact ervan is overweldigend en heeft bij iedereen tot sterke emotionele stress en paniek geleid.

Maar laten we niet vergeten dat er een kracht in ons bewustzijn is die veel krachtiger is dan welk binnendringend virus dan ook. Want vanuit een prachtige staat van Bewustzijn kunnen we ons lichaam meenemen naar ruimtes buiten het gewone. Als we collectief kunnen ontwaken tot een krachtige innerlijke staat van vrede en liefde in ons, dan zullen we onze eigen immuniteit versterken en zullen we bijdragen aan de genezing van al degenen die getroffen zijn.

Het is tijd om over te stappen van opkomende en afnemende hoop naar moed en verbinding.

We nodigen je uit om met ons mee te doen, om het geschenk van het Limitless Field (grenzeloos veld) te ontvangen met Preethaji / Krishnaji, om ons lichaam in een staat van genezing te brengen en de wereld te helen als één bewustzijn.

“Je bewustzijn zal een ‘boost’ krijgen naar een veld waar wonderen gebeuren en je lichaam zal immuun worden.”

Het betreden van het Limitless Field met Preethaji en Krishnaji is een enorm krachtige ervaring die je zal beïnvloeden, ongeacht hoeveel duizenden mijlen je verwijderd bent. Je ervaart de magische aanwezigheid als de energiestroom vanuit de Universele Intelligentie naar jou toe.