Limitless Field meditatie op 21 NOVEMBER 2021

Zondag 21 november is er een Limitless Field Meditatie, LIVE vanuit EKAM met Sri Krishnaji om 13.30u CET

Wat is het Limitless Field?

Mensen naar het ‘Onbegrensde Veld van Bewustzijn’ leiden is de gave die Sri Preethaji en Sri Krishnaji nu al een hele tijd hebben. Zij bewegen zich naar believen in de hoogste staten van non-dualiteit en genereren vanuit die staat een veld om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Dit veld beïnvloed mensen over de hele wereld.

Het ervaren van het Limitless Field met Sri Krishnaji is een enorm krachtige ervaring die je zal beïnvloeden, ongeacht hoeveel duizenden mijlen je verwijderd bent. Je ervaart de magische aanwezigheid als de energiestroom vanuit de Universele Intelligentie naar jou toe.

Tijdens de Limitless Field meditatie verbinden Preethaji en Krishnaji zich zonder woorden met je om je hartewensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Het maakt niet uit waar je bent wanneer zij zich met je bewustzijn verbinden, het veld dat door hen wordt gegenereerd leidt je naar een prachtige, transcendente en verlichte staat van bewustzijn. Wanneer je je bewust met hen verbindt, breken zij de beperkende barrières van je bewustzijn open en openen zij je voor krachtige staten en kostbare zegeningen.

Hoe meer je de wonderen in het leven herkent en er dankbaarheid voor voelt – des te meer zegeningen zullen er in je leven vloeien. Hoe meer je de geschenken en wonderen die je hebt ontvangen met anderen viert, des te meer wordt je leven een veld van wonderen. Tel je zegeningen….

Aangezien je bewustzijn in voortdurende communicatie met het universum is, beweegt je leven zich vanzelf in de richting van een groter geheel. Een positieve stroom begint zich in je leven te ontvouwen, wat leidt tot een toestroom van positieve gebeurtenissen. Elke maand komen mensen van over de hele wereld online bijeen om de zegen te ontvangen van Sri Krishnaji, om zich in hogere staten van bewustzijn te bewegen en om hun hartewensen te laten vervullen.

Iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten in deze meditatie voor een ervaring van grotere vrede en positiviteit én om meer vreugde en dankbaarheid te gaan ervaren in het leven.

Verbind je en laat je leven een wondervolle staat bereiken in het Limitless Field (Onbegrensde Veld) met Sri Krishnaji.

We hopen dat jullie er zondag weer allemaal bij kunnen zijn.

Open voor iedereen !!!

Deel het met anderen.

Link om mee te doen: Tijd: 13.30-14.15 CET

Je kunt deelnemen in het Engels via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=zSnpeuRGteU

We bieden ook weer een vertaling in het Nederlands aan, deze is te volgen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=99uCjRHeXbg