Limitless Field meditatie op 29 maart 2020

Verbind je en laat je lichaam een wondervolle staat bereiken in het Limitless Field (Grenzeloos Veld) met Preethaji & Krishnaji.

Open voor iedereen !!!

Deel het met anderen.

Link om mee te doen: Tijd: 6.30-7.30 uur CEST: https://bit.ly/br-lf1

Link om mee te doen: Tijd: 14.30-15.30 CEST: https://bit.ly/br-lf2

Het ene moment veranderde ons leven en het volgende moment schudde het op zijn grondvesten.

Het uitbreken van coronavirus is de eerste wereldwijde noodsituatie waarmee we nu in ons leven te maken hebben. Het beïnvloedt ons allemaal, of we nu rijk of arm zijn, of we nu besmet zijn of niet. Spanning en angst voor de ziekte en de economische impact ervan is overweldigend en heeft bij iedereen tot sterke emotionele stress en paniek geleid.

Maar laten we niet vergeten dat er een kracht in ons bewustzijn is die veel krachtiger is dan welk binnendringend virus dan ook. Want vanuit een prachtige staat van Bewustzijn kunnen we ons lichaam meenemen naar ruimtes buiten het gewone. Als we collectief kunnen ontwaken tot een krachtige innerlijke staat van vrede en liefde in ons, dan zullen we onze eigen immuniteit versterken en zullen we bijdragen aan de genezing van al degenen die getroffen zijn.

Het is tijd om over te stappen van opkomende en afnemende hoop naar moed en verbinding.

We nodigen je uit om met ons mee te doen, om het geschenk van het Limitless Field (grenzeloos veld) te ontvangen met Preethaji / Krishnaji, om ons lichaam in een staat van genezing te brengen en de wereld te helen als één bewustzijn.

Het betreden van het Limitless Field met Preethaji en Krishnaji is een enorm krachtige ervaring die je zal beïnvloeden, ongeacht hoeveel duizenden mijlen je verwijderd bent. Je ervaart de magische aanwezigheid van de goddelijke stroom naar jou.

“Je bewustzijn zal een ‘boost’ krijgen naar een veld waar wonderen gebeuren en je lichaam zal immuun worden!”

#pkconciousness

#limitless # #connection #join