Live evenement met Sri Preethaji, 22 maart 2023, Zaltbommel

Sri Preethaji komt naar Nederland!

Met blijdschap, en gepaste trots, kunnen we aankondigen dat Sri Preethaji op 22 maart 2023 een live bijeenkomst aanbiedt voor iedereen die zich verbonden voelt met EKAM èn voor iedereen die meer wil weten wat het leven in Eenheid voor je kan betekenen.

Wat kun je verwachten?

Je bent de hele middag live met Sri Preethaji in de zaal en voelt haar energie die ze op je overbrengt

Je mediteert samen met Sri Preethaji

Je krijgt een teaching van Sri Preethaji

Je krijgt een Smarana Deeksha van Sri Preethaji

En je bent met de hele Oneness familie uit België en Nederland samen!

Is er vertaling?

Ja, er wordt kosteloos vertaling aangeboden, je moet hiertoe je eigen smartphone met “oortjes” of koptelefoon meenemen. Details krijg je nog.

Wat kost het en hoe bestel ik m’n ticket?

Voor leden van Oneness Nederland is de ticketprijs €45,– voor niet leden €50,–. Dit is inclusief koffie, thee en versnaperingen.

Je bestelt je ticket via deze link: KLIK HIER

Bestel je ticket op tijd, want bij een bijeenkomst met Sri Preethaji in het afgelopen jaar moesten we mensen teleurstellen omdat de zaal vol was, en ook nu, vol is vol!

Waar is het?

Hotel van der Valk Zaltbommel – A2

Hogeweg 65

5301 LJ Zaltbommel

Dit hotel is goed bereikbaar voor iedereen uit België en Nederland, het is gelegen aan de A2 tussen ’s Hertogenbosch en Utrecht. Voor mensen die met het OV-komen, buslijn 268 vanaf station Zaltbommel stopt voor de deur van het hotel.

Wat zijn de tijden?

Je bent welkom vanaf 13:00 uur voor de ontvangst en registratie. Koffie, thee en een versnapering staat voor je klaar. Het programma begint om 14:00 uur tot ongeveer 16:30 uur