Manifest 2024

Sri Preethaji’s Manifest in 2024 is volledig vernieuwd!

Jaren van verkenningen voorbij de drie dimensionale realiteit van de geest, heeft Sri Preethaji geleid tot het creëren van deze nooit eerder vertoonde mystieke processen die obstakels op de karmische en energetische vlakken oplossen om oprechte intenties te manifesteren.

De 3 uur durende manifesterende mystieke processen hebben sinds 2021 grote transformaties, synchroniciteiten en genezingen ondersteund in de lichamen, harten en levens van meer dan 75.000 individuen en families over de hele wereld.

De nieuwe manifest serie zal een enorme transformatie teweegbrengen in je lichaam-geest-bewustzijn verbinding.

Deze transformatie zal zich manifesteren als een diepgaande genezing van je lichaam, op cellulair niveau.

Op het niveau van de geest zal deze diepgaande genezing resulteren in een spontane verschuiving naar: leven vanuit prachtige staten van vreugde, vrede en verbinding in elk aspect van je leven, of het nu je familierelaties, professionele relaties, mijlpalen in je carrière of financiële inspanningen zijn. Op bewustzijnsniveau krijg je een enorme bewustzijnsupgrade waarbij intuïtie, hartverbinding, hogere intelligentie en transcendente ervaringen als vanzelf naar je toe stromen. Je komt in een zone waar het leven aanvoelt als een moeiteloze stroom. Je put meer en meer uit de overvloed van het universum.

Wil je meer weten?

Alle verdere info vind je in een pdf bestand die je kunt openen door te klikken op DEZE LINK

Je kunt natuurlijk ook altijd mailen naar: ekam@onenessnederland.nl