Manifest Begin Energie – Manifesteer Wonderen

Manifest Begin Energie – Manifesteer Wonderen

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 10 december 2023 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Neem deel aan dit buitengewone 3 1/2 uur durende Manifest, waarbij Sri Preethaji en Sri Krishnaji je meenemen op een inzichtelijke reis om een prachtige tijdstroom in je leven te brengen en grote beginnende energieën en wonderen te manifesteren in elk aspect van je leven voor het nieuwe jaar!

    Ontvang Heilige Wijsheid over de krachtige en mysterieuze kracht van tijd en hoe jij de tijdstroom in je leven kunt beïnvloeden.

    Laat je leiden door een krachtig Mystiek Proces om je bewustzijn te reinigen en de negatieve getijden van de tijd om te buigen naar gunstige en positieve getijden.

    Verschuif naar een prachtige stroom van tijd en manifesteer grote wonderen in je leven, waar zelfs het onmogelijke mogelijk wordt door Goddelijke tussenkomst!

Ontvang een krachtige Deeksha van Sri Krishnaji, de drijvende kracht achter het Deeksha fenomeen, en ervaar een prachtige tijdstroom, grote beginnende energieën en wonderen in je leven!

Bekijk een video waarin Sri Preethaji de betekenis van de Manifest uitlegt via deze link: https://youtu.be/dd1OcfbBTh4?si=D4U5x_atVkFVIAl7

Voordat je aan dit Manifest begint krijg je een gratis voorbereidende les aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 30 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji.i. Deze les vinden plaats op 6 decembeer 2023, om 18:30 uur via Zoom.

De ZoomID is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-eur

Je kunt ook een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er de komende twaalf maanden geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse exclusieve call voor Manifest leden welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur Betaling in vier termijnen is mogelijk!

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.