Manifest Chakra potentieel – Manifest Goddelijke ervaringen, zondag 14 augustus 2022

Manifest Chakra potentieel – Manifest Goddelijke ervaringe

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 14 augustus 2022 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest Chakra potentieel – Manifest Goddelijke ervaringen

Tijdens dit Manifest, zal Sri Preethaji:

– Wijsheid en inzichten delen om de mystieke principes van je chakra potentieel en de Universele Intelligentie te leren

– Je door een krachtig Mystiek Proces leiden om je chakra’s te reinigen, en je chakra potentieel te openen voor Goddelijke ervaringen

– je leiden om het Goddelijke te ervaren als een innerlijke aanwezigheid, een veld van bewustzijn dat alles omvat, een welwillende vriend of ouder, een stille, kleine stem van binnen, of als gelukzaligheid of heilige liefde

Doe mee aan de krachtige Limitless Field Meditatie met Sri Preethaji en Ontwaak tot Goddelijke Ervaringen!

Als je het mystieke proces en het Limitless Field met Sri Preethaji binnengaat, zal je obstakels op deze drie vlakken oplossen en de grote stroom van het leven binnengaan.

Dit zal de 3,5 uur durende reis zijn die je met Sri Preethaji maakt in het komende Manifest.Voordat je aan dit Manifest begint krijg je drie gratis voorbereidende lessen aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji en Sri Krishnaji. Deze lessen vinden plaats op 11, 12 en 13 augustus, om 18:30 uur (13 augustus om 18:45 uur) en worden aangeboden via Zoom.

De ZoomID voor deze informatie calls is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Wanneer: 14 augustus 2022 van 18:00 – 21:30 uur

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-eur

Je kunt ook een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er heel 2022 geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse EKAM Prasad welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

DE LIMITLESS FIELD MEDITATIE !

Het ‘Limitless Field’, Het ONBEGRENSDE VELD is een middel om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Sri Krishnaji en Sri Preethaji hebben al heel lang deze heilige gave, een begaafdheid om naar believen in de hoogste verlichte staten van non-dualiteit te komen. Vanuit deze hoogste staat van bewustzijn waar geen afscheiding is, wordt er een immens veld gegenereerd dat je door de ruimte heen beïnvloedt. In de Limitless Field meditatie verbindt Sri Preethaji zich woordeloos met je en draagt zegeningen over om je oprechte hartenwensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Wanneer je het Limitless Field binnengaat, worden je hersenen en je hart beïnvloed. Het gebied in je hersenen tussen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus, bij Indiase wijzen bekend als Chintamanigraha of de Brahmagarbha, wordt geactiveerd. Deze ruimte is het mystieke domein van de wieg van het onbegrensde bewustzijn.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.