Manifest helen van generaties – Manifest ontwaakt ouderschap, zondag 13 november 2022

Manifest helen van generaties – Manifest ontwaakt ouderschap

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op13 november 2022 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest helen van generaties en ontwaakt ouderschap

in dit manifest zul je:

Destructieve eigenschappen van vroegere generaties oplossen – in je fysieke lichaam, in je energielichaam en in je geesteslichaam.

– De heilige wijsheid ontvangen om een kind te verzorgen en op te voeden – je eigen kind of dat van een ander.

– Ontwaken voor een goddelijke helende kracht in je bewustzijn en voor het opvoeden van een nieuwe generatie.

– Leef met overvloed en wees een zegen voor de wereld.

Je zult ook een smarana deeksha van Sri Preethaji ontvangen!

Dit zal de 3,5 uur durende reis zijn die je met Sri Preethaji maakt in het komende Manifest.Voordat je aan dit Manifest begint krijg je drie gratis voorbereidende lessen aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji en Sri Krishnaji. Deze lessen vinden plaats op 10, 11 en 12 november, om 18:30 uur (12 november om 18:45 uur) en worden aangeboden via Zoom.

De ZoomID voor deze informatie calls is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Wil je alvast een video bekijken over het aanstaande Manifest? Klik op deze link: https://youtu.be/IjZkoyk7T14

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-eur

Je kunt ook, veel voordeliger, een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er de komende 12 maanden geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse “Manifest membership class” welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur Betaling in drie termijnen is mogelijk!

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.