Manifest ontwaakt ouderschap, 14 november 2021

Manifest Goed karma – Manifest Vastberadenheid

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 14 november staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest Proces voor Bewust Ouderschap is een must voor iedere aanstaande ouder, ouder, grootouder en verzorger. In dit krachtige 3,5 uur durende proces neemt Sri Preethaji je mee door de belangrijkste principes die nodig zijn om een kind door essentiële fasen van hun leven te leiden. Dit is nodig omdat elke ouder of verzorger moet weten dat een kind in elke fase van zijn groei een ander persoon is.

Tijdens het mystieke proces en de Limitless Field meditatie met Sri Preethaji word je tot een staat van geduld en niet-oordelende liefde voor je kinderen ontwaakt.

Je haalt meer harmonie tussen jou en je kind uit het veld van universele intelligentie.

Voordat je aan het bewust ouderschap Manifest begint krijg je een gratis voorbereidende les aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende les zal je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji.

Als je klikt op de volgende link zie je een video die je alvast een voorproefje geeft van wat je mag verwachten: https://youtu.be/bIHCGz6BU0k

Wanneer: 14 november van 17:30 – 21:00 uur.

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-generational-healing-euro

Als je een jaarabonnement hebt op het Manifest hoef je uiteraard niet te reserveren,

dan krijg je de inlog gegevens automatisch toegestuurd.

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste mind aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

Dit zijn tijden van onvoorziene wereldwijde crisis en persoonlijke crisis. De mensheid heeft een collectieve zenuwinzinking ervaren. Nu is de keuze aan jou – wil je toegeven aan het wijdverspreide klimaat van angst dat je omringt, toegeven aan een vertrouwenscrisis en de komende paar kostbare jaren van je leven gefocust zijn op schadebeperking en het managen van verliezen? Of wil je je leven naar de volgende fase van groei, schoonheid en vervulling brengen? De keuze ligt bij jou of je de komende jaren wilt blijven hangen in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of, dat je wakker wilt worden voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als het jouw duidelijke keuze is om onbelemmerd te blijven door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een online live Mystiek proces om je leven te ontsluiten voor overvloed in 12 verschillende vormen.

WAT MAAKT MANIFEST ZO SPECTACULAIR?

DE LIMITLESS FIELD MEDITATIE !

Het ‘Limitless Field’, HET GRENZELOZE of ONEINDIGE VELD is een middel om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Sri Krishnaji en Sri Preethaji hebben al heel lang deze heilige gave, een begaafdheid om naar believen in de hoogste verlichte staten van non-dualiteit te komen. Vanuit deze hoogste staat van bewustzijn waar geen afscheiding is, wordt er een immens veld gegenereerd dat je door de ruimte heen beïnvloedt. In de Limitless Field meditatie verbindt Sri Preethaji zich woordeloos met je en draagt zegeningen over om je oprechte hartenwensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Wanneer je het Limitless Field binnengaat, worden je hersenen en je hart beïnvloed. Het gebied in je hersenen tussen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus, bij Indiase wijzen bekend als Chintamanigraha of de Brahmagarbha, wordt geactiveerd. Deze ruimte is het mystieke domein van de wieg van het oneindige bewustzijn.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in de Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.