Manifest openbloeien van het hart – manifesteer je Soulmate, zondag 13 februari 2022

Manifest openbloeien van het hart – Manifest Soulmate

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 13 februari 2022 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest openbloeien van het hart – Manifesteer je Soulmate

In deze krachtige 3.30 uur durende Manifest, zal Sri Preethaji je leiden op een heilige inzichtelijke reis naar de gezondheid van je lichaam, geest en bewustzijn.

Ervaar een mystiek ontwaken van het hart dat je leidt om de juiste levenspartner in je leven te vinden. En als je al een relatie hebt, om jou en je partner te transformeren tot zielsverwanten voor elkaar.

    Begrijp de ware betekenis en essentie van wat liefde is en hoe het zich manifesteert in je relatie met je partner.

    Wordt geleid door een krachtig mystiek proces om vrij te worden van de staten die het contact met elkaar verbreken.

    Ontwaak tot de 4 dimensies van verbinding die liefde levend houden in je partnerrelatie.

    Verbind je met de kracht van de Universele Intelligentie en ervaar de heiligheid van liefde in je individuele bewustzijn.

    Ga de krachtige Limitless Field Meditatie in met Sri Preethaji en wees gezegend om de liefde te ervaren die je zoekt te vinden in de ander.

Leer van Sri Preethaji en laat je beïnvloeden door haar diepgaande wijsheid en krachtige aanwezigheid tijdens de Manifest.

Voordat je aan dit Manifest begint krijg je drie gratis voorbereidende lessen aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji en Sri Krishnaji. Deze lessen vinden plaats op 10, 11 en 12 februari 2022, om 18:30 uur(12 februari om 18:45 uur) en worden aangeboden via Zoom.

De ZoomID is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Wanneer: 13 februari van 17:30 – 21:00 uur.

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-anahatha-euro

Je kunt ook een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er heel 2022 geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse EKAM Prasad welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

DE LIMITLESS FIELD MEDITATIE !

Het ‘Limitless Field’, Het ONBEGRENSDE VELD is een middel om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Sri Krishnaji en Sri Preethaji hebben al heel lang deze heilige gave, een begaafdheid om naar believen in de hoogste verlichte staten van non-dualiteit te komen. Vanuit deze hoogste staat van bewustzijn waar geen afscheiding is, wordt er een immens veld gegenereerd dat je door de ruimte heen beïnvloedt. In de Limitless Field meditatie verbindt Sri Preethaji zich woordeloos met je en draagt zegeningen over om je oprechte hartenwensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Wanneer je het Limitless Field binnengaat, worden je hersenen en je hart beïnvloed. Het gebied in je hersenen tussen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus, bij Indiase wijzen bekend als Chintamanigraha of de Brahmagarbha, wordt geactiveerd. Deze ruimte is het mystieke domein van de wieg van het onbegrensde bewustzijn.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.