Manifest Prajna Kshetra activatie en Manifest Intelligentie, zondag 13 maart 2022

Manifest Prajna Kshetra activatie / Manifest Intelligentie

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 13 maart 2022 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest Prajna Kshetra activatie – Manifest Intelligentie

Je prana kshetra is een veld van intelligentie dat slapend in je ligt. Wanneer je prana kshetra geactiveerd wordt, ontwaakt intelligentie in je. Eenmaal ontwaakt, begint deze intelligentie door elk aspect van je leven te stromen.

Er zijn 4 belangrijke aspecten in je leven

Artha – het aspect van rijkdom creëren

Kama – vervulling vinden door liefde

Dharma – je impact en bijdrage

Mukti – je streven naar verlichting.

Als intelligentie door het aspect artha stroomt, zul je je gaan bezighouden met intelligente creatie van rijkdom. Jullie zitten nu vast in onintelligente manieren om rijkdom te scheppen die jullie uitdagingen en obstakels bezorgen. Wanneer je ontwaakt tot intelligentie, vallen deze neigingen op natuurlijke wijze weg. Want ze komen voort uit lijden en ze leiden je naar verder lijden.

Als intelligentie door artha stroomt, brengt het proces van rijkdom scheppen op zich je immense vreugde en vervulling.

Laten we nu eens kijken naar het tweede aspect. Als intelligentie door kama stroomt, manifesteer je een grotere intuïtie, gevoeligheid en verbinding in relaties. Je begint je geliefden van binnenuit te ‘kennen’. Je geeft om hen, je voedt hen, je hebt invloed op hen en je dient spontaan alle leden van je zielskring. Je hartgerichte beslissingen brengen geluk en welzijn voor iedereen in de buurt. Je ontwaakt tot een op het hart gecentreerd individu en spontane liefde begint te stromen door alles wat je zegt en doet.

Terwijl intelligentie door dharma stroomt, beweegt je leven zich uit deze kleine cirkel die het ‘ik’ en het ‘mijn’ wordt genoemd. De wereld om je heen op een mooie manier beïnvloeden en anderen dienen wordt de kern van je werk.

Je gaat voorbij jezelf en wordt inclusief de ander, in de beslissingen die je neemt en de acties die je uitvoert. Ze gaan niet langer over het vervullen van je egocentrische aspiraties alleen.

Ze brengen vreugde aan anderen. Zoals een regenwolk een zegen is voor een uitgedroogd land, wordt jouw aanwezigheid een zegen voor anderen om je heen.

Als intelligentie in mukti of het streven naar verlichting stroomt, ontwaak je tot spirituele wijsheid. Je hebt diepgaande inzichten die je bevrijden uit de klauwen van lijdende staten. Intelligentie schijnt op je innerlijke wereld en verdrijft het lijden, net als de stralende zon die elk stukje duisternis in de wereld verdrijft. Je verandert in een groot zoeker en beweegt je moeiteloos op het pad van verlichting.

Dit zal de 3,5 uur durende reis zijn die je met Sri Preethaji maakt in het komende Manifest.

Voordat je aan dit Manifest begint krijg je drie gratis voorbereidende lessen aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji en Sri Krishnaji. Deze lessen vinden plaats op 10, 11 en 12 maart 2022, om 18:30 uur(12 maart om 18:45 uur) en worden aangeboden via Zoom.

De ZoomID is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Wanneer: 13 maart van 17:30 – 21:00 uur.

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-PRAJNA-KSHETRA-euro

Je kunt ook een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er heel 2022 geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse EKAM Prasad welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

DE LIMITLESS FIELD MEDITATIE !

Het ‘Limitless Field’, Het ONBEGRENSDE VELD is een middel om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Sri Krishnaji en Sri Preethaji hebben al heel lang deze heilige gave, een begaafdheid om naar believen in de hoogste verlichte staten van non-dualiteit te komen. Vanuit deze hoogste staat van bewustzijn waar geen afscheiding is, wordt er een immens veld gegenereerd dat je door de ruimte heen beïnvloedt. In de Limitless Field meditatie verbindt Sri Preethaji zich woordeloos met je en draagt zegeningen over om je oprechte hartenwensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Wanneer je het Limitless Field binnengaat, worden je hersenen en je hart beïnvloed. Het gebied in je hersenen tussen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus, bij Indiase wijzen bekend als Chintamanigraha of de Brahmagarbha, wordt geactiveerd. Deze ruimte is het mystieke domein van de wieg van het onbegrensde bewustzijn.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.