Manifest voor gezondheid, live vanuit EKAM met Sri Preethaji op 24 januari 2021

Op 24 januari wordt het eerste Manifest van 2021 aangeboden. Dit is de eerste van een serie van 12 programma’s die iedere maand op de vierde zondag van de maand met een ander thema plaatsvinden.

In januari is het een thema dat actueel is en blijft, onze gezondheid!

Je krijgt mooie lessen, diepe processen en om het te integreren in je bewustzijn wordt het programma afgesloten met een Limitless Field meditatie.

Heb je moeite met het Engels, er wordt vertaald, dus dat is geen belemmering.

Bestel je ticket dus direct, dan is je plekje verzekerd!

Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-health-euro Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium” Het Manifest ticket à €45,– geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 24 januari. Met het premium ticket à €90,– krijg je additioneel nog twee follow up calls onder leiding van een faculteitslid. Deze follow-up calls worden gehouden op 30 en 31 januari en beginnen om 19:30 uur.

Je betaalt via je creditcard of via PayPal.

Heb je geen creditcard en geen PayPal rekening? Een PayPal account maak je binnen een paar minuten zelf aan, en je kunt beginnen. We hebben het dus niet alleen mooier, maar ook nog makkelijker gemaakt om je te registreren.

Nieuw voor 2021 is dat je nu ook een abonnement voor 6 maanden of voor 12 maanden afsluiten. Dit abonnement kan op ieder moment ingaan en bij dit abonnement krijg je een aantal exclusieve extra’s waardoor dit wel heel aantrekkelijk is.

Via deze link > vind je het document met alle voordelen van het abonnement alsmede de kalender voor 2021. Je kunt het abonnement vanaf heden bestellen door te klikken op de volgende link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur