Manifest voor liefde – 20 juni 2021

Manifest voor liefde

Zondag 20 juni om 17.30u CEST

EEN LEVEN VOL LIEFDE BEGINT HIER

WIL JE LEREN HOE JE ANDEREN MET RESPECT KUNT ZIEN, ZONDER EMOTIONELE PIJN EN TELEURSTELLINGEN DIE JE BLIK VERTROEBELEN?

IS DAT MOGELIJK?

Het antwoord is een groot ja!

Het is mogelijk om het te manifesteren.

Het Manifest is een mystiek proces onder leiding van Sri Preethaji waarbij mogelijkheden in het rijk van het bewustzijn naar de wereld van de werkelijkheid worden gebracht. Je wordt voorbij je alledaagse denken geleid naar het veld van universeel bewustzijn om een gekozen bestemming te manifesteren. Je bewustzijn opent zich voor een overvloed aan rijkdom!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste mind aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de mystieke dimensie van de processen binnenleidt – zullen je ambities de drempel van de mogelijkheden overschrijden en zich manifesteren in de realiteit.

Dit zijn tijden van onvoorziene wereldwijde crisis en persoonlijke crisis. De mensheid heeft een collectieve zenuwinzinking ervaren. Nu is de keuze aan jou – wil je toegeven aan het wijdverspreide klimaat van angst dat je omringt, toegeven aan een vertrouwenscrisis en de komende paar kostbare jaren van je leven gefocust zijn op schadebeperking en het managen van verliezen? Of wil je je leven naar de volgende fase van groei, schoonheid en vervulling brengen? De keuze ligt bij jou of je de komende jaren wilt blijven hangen in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wakker wilt worden voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als het jouw duidelijke keuze is om onbelemmerd te blijven door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een online live Mystiek proces om je leven te ontsluiten voor overvloed in 12 verschillende vormen.

Dit live mystieke proces geleid door de verlichte wijze Sri Preethaji, zuivert je bewustzijn van destructieve neigingen die je tegenhouden om in overvloed te leven en opent je voor de goddelijke kracht die inherent is aan je wezen. De volleerde mysticus sri Preethaji zuivert de energieën in je Pranisch lichaam of in de spieren welke verkeerde signalen aan het Universum doorgeven. ‘Manifest’ is geen lezing of een oefening om je zelfvertrouwen te vergroten. Het is een proces – een tijdstip waarop het grote uurwerk van het menselijk bewustzijn wordt gerepareerd en uitgelijnd met de overvloed vanuit het universum.

WAT IS ER ZO KRACHTIG AAN HET MANIFEST VOOR LIEFDE?

Dit nooit eerder gemanifesteerde proces voor liefde in relaties (welke dan ook) is een virtueel live mystiek proces met Sri Preethaji. Het Manifest voor lieffde is wat het zegt. Het opent de deuren in je bewustzijn om anderen met respect te zien, zonder emotionele pijn en teleurstellingen die je blik vertroebelen. In deze 3,5 uur zul je de karmische cyclus herkennen en doorbreken die je heeft tegengehouden en obstakels voor je heeft gecreëerd. Tijdens het proces en de Limitless Field meditatie met Sri Preethaji, verbind je je met de grotere intelligentie van het universum zodat je hart geopend wordt voor vergeving en compassie voor elkaar.

WAT MAAKT MANIFEST ZO SPECTACULAIR?

DE LIMITLESS FIELD MEDITATIE !

Het ‘Limitless Field’, HET GRENZELOZE of ONEINDIGE VELD is een middel om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Sri Krishnaji en Sri Preethaji hebben al heel lang deze heilige gave, een begaafdheid om naar believen in de hoogste verlichte staten van non-dualiteit te komen. Vanuit deze hoogste staat van bewustzijn waar geen afscheiding is, wordt er een immens veld gegenereerd dat je door de ruimte heen beïnvloedt. In de Limitless Field meditatie verbindt Sri Preethaji zich woordeloos met je en draagt zegeningen over om je oprechte hartewensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Wanneer je het Limitless Field binnengaat, worden je hersenen en je hart beïnvloed. Het gebied in je hersenen tussen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus, bij Indiase wijzen bekend als Chintamanigraha of de Brahmagarbha, wordt geactiveerd. Deze ruimte is het mystieke domein van de wieg van het oneindige bewustzijn.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartewensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in de Manifest ontvangt zijn de openbaringen en de realisaties van Sri Preethaji & Sri Krishnaji. Hun wijsheid brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid die rechtstreeks van Sri Preethaji komt, zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.

Aanmelden / meer informatie

Wanneer: 20 juni 2021Tijd: vanaf 17.30u tot 21.00u CEST

Heb je moeite met het Engels? Geen probleem, er wordt vertaald.

Voordat je aan het manifest voor liefde begint, krijg je een gratis voorbereidende les aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende les zal je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je klaarstomen om het manifestatieproces met Sri Preethaji in te gaan. Wil je hier meer informatie over mail dan even naar info@onenessnederland.nl. Voor degenen onder jullie die ervoor kiezen, biedt het Premium Manifest twee extra lessen achteraf, aangeboden door de Ekam faculteitsleden die de activiteiten in jouw deel van de wereld begeleiden. Elke 60 minuten durende Premium Manifest-call is bedoeld om alles te laten integreren en je opnieuw te verbinden met de wijsheid en het proces dat je al hebt ervaren met Sri Preethaji tijdens het mystieke manifestatieproces. Premium Manifest-calls zijn een ondersteuning na het proces voor degenen die dieper willen gaan.

Bestel je ticket direct, dan is je plekje verzekerd!
Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-Love-euro

Je betaalt via je creditcard of via PayPal. Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium” Het Manifest ticket à €45,– geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 20 juni. Met het premium ticket à €90,– krijg je additioneel nog twee follow up calls onder leiding van een faculteitslid.

Als je geen creditcard hebt kun je helaas je ticket niet via deze link bestellen. In samenwerking met Kiranji hebben we toch een mogelijkheid gevonden om via PayPal te kunnen betalen, zodat er voor iedereen een toegankelijke manier is om je kaartje te bestellen. Wil je van de PayPal optie gebruik maken, stuur dan een mail naar info@oo-academy.nl dan krijg je de betaal instructies gemaild.

Je kunt ook een abonnement voor 6 maanden of voor 12 maanden afsluiten. Dit abonnement kan op ieder moment ingaan en bij dit abonnement krijg je een aantal exclusieve extra’s waardoor dit wel heel aantrekkelijk is. Via deze link > vind je het document met alle voordelen van het abonnement alsmede de kalender voor 2021. Je kunt het abonnement bestellen door te klikken op de volgende link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur