Manifest yoga vitaliteit en Manifest gezondheid, 9 januari 2022

Manifest Nieuwe energie – Manifest Wonderen

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 9 januari 2022 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest Yoga vitaliteit en Manifest gezondheid!

In deze krachtige 3.30 uur durende Manifest, zal Sri Preethaji je leiden op een heilige inzichtelijke reis naar de gezondheid van je lichaam, geest en bewustzijn.

Yogi’s zijn mystici die openbaringen hebben gehad over de aard van het menselijk lichaam. Hun esoterische wijsheid en mystieke ervaringen stellen hen in staat om voorbij de beperkingen van ziekte en slechte gezondheid te gaan. In dit mystieke proces waar Sri Preethaji je doorheen zal leiden, zul je in contact komen met de mystieke en esoterische aspecten van je lichaam.

Je zult de kracht van lichaamsintelligentie wakker maken als een pad naar helende kracht en een lang leven. Een gezond en lang leven is de meest gewilde zegening in ieders leven. Daarom zegenden onze voorouders – Shatamaanam Bhavati – wat betekent – Moge je honderd jaar leven.

Een lang leven dat wordt besteed aan het bestrijden van ziekte en een leven dat wordt geleefd in ziekte is helemaal geen leven. Alleen wanneer een lang leven gepaard gaat met vitaliteit, leeft men.

Volgens de oude Indiase gezondheidsleer, Ayurveda, wordt ieder mens in wezen geboren met een van de drie overheersende karaktereigenschappen of prakritis.

De eerste is Vaata of wind karakter – als dit je aard is, dan ben je lichamelijk soepel en beweeglijk, maar zacht van temperament.

De tweede is Pitta of  vuur – als dit je aard is. Dan ben je gematigd beweeglijk- maar besluitvaardig – je bent agressief en vurig van aard. 

De derde is Kapha of  water – als dit je aard is, ben je lichamelijk meer bezadigd – je bent traag en vaak humoristisch van aard. 

Om de zegen van een lang leven en vitaliteit te hebben, moet de hogere dimensie van deze 3 naturen ontwaken in je lichaam.

Prana, de hogere natuur van vata, Ojas, de hogere natuur van pitta en Tejas, de hogere natuur van kapha, moeten ontwaken.

Deze hogere dimensies van je lichaam hebben het potentieel om ziektes te bestrijden, om weefsels te vernieuwen en te herbouwen en om kracht in het lichaam op te bouwen. Ze leiden je naar svasthya.

Sri Preethaji zal je leiden op een mystieke reis die deze 3 krachten van je lichaam zal activeren en je zegeningen van genezing, vitaliteit en een lang leven zal geven.

Leer van Sri Preethaji en laat je beïnvloeden door haar diepgaande wijsheid en krachtige aanwezigheid tijdens de Manifest.

Voordat je aan dit Manifest begint krijg je drie gratis voorbereidende lessen aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 45 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji en Sri Krishnaji. Deze lessen vinden plaats op 6, 7 en 8 januari 2022, om 18:30 uur en worden aangeboden via Zoom.

De ZoomID is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Wanneer: 9 januari van 17:30 – 21:00 uur.

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-vitality-euro

Je kunt ook een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er heel 2022 geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse EKAM Prasad welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

WAT IS ER ZO KRACHTIG AAN HET MANIFEST YOGA VITALITEIT MANIFEST GEZONDHEID?

Dit MANIFEST voor gezondheid is een virtueel levend mystiek proces met Sri Preethaji. Het MANIFEST voor gezondheid is wat het zegt. Het ontgrendelt deuren in je bewustzijn om grotere immuniteit, vitaliteit en gezondheid in je lichaam te manifesteren, vooral noodzakelijk in momenten van wereldwijde gezondheidscrisis.In deze 3,5 uur leer je de onbewuste gewoontes af die een slechte gezondheid in stand houden en je vitaliteit ondermijnen.
In het mystieke proces en de Limitless Field meditatie met Sri Preethaji wordt ojas of de immuniteitsopbouw van subtiele energie in je lichaam geactiveerd.

DE LIMITLESS FIELD MEDITATIE !

Het ‘Limitless Field’, Het ONBEGRENSDE VELD is een middel om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Sri Krishnaji en Sri Preethaji hebben al heel lang deze heilige gave, een begaafdheid om naar believen in de hoogste verlichte staten van non-dualiteit te komen. Vanuit deze hoogste staat van bewustzijn waar geen afscheiding is, wordt er een immens veld gegenereerd dat je door de ruimte heen beïnvloedt. In de Limitless Field meditatie verbindt Sri Preethaji zich woordeloos met je en draagt zegeningen over om je oprechte hartenwensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Wanneer je het Limitless Field binnengaat, worden je hersenen en je hart beïnvloed. Het gebied in je hersenen tussen de hypofyse, de pijnappelklier en de hypothalamus, bij Indiase wijzen bekend als Chintamanigraha of de Brahmagarbha, wordt geactiveerd. Deze ruimte is het mystieke domein van de wieg van het onbegrensde bewustzijn.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.