Manifest yoga vitaliteit en Manifest gezondheid, 8 januari 2023

Manifest Nieuwe energie – Manifest Wonderen

Iedere tweede zondag van de maand wordt ons een live proces aangeboden door Sri Preethaji uit de “Manifest”-serie. Op 8 januari 2023 staat ons weer een heel bijzonder programma te wachten. 

Het Manifest Yoga vitaliteit en Manifest gezondheid!

In deze krachtige 3.30 uur durende Manifest, zal Sri Preethaji je leiden op een heilige inzichtelijke reis naar de gezondheid van je lichaam, geest en bewustzijn.

Yogi’s zijn mystici die openbaringen hebben gehad over de aard van het menselijk lichaam. Hun esoterische wijsheid en mystieke ervaringen stellen hen in staat om voorbij de beperkingen van ziekte en slechte gezondheid te gaan. In dit mystieke proces waar Sri Preethaji je doorheen zal leiden, zul je in contact komen met de mystieke en esoterische aspecten van je lichaam.

Je zult de kracht van lichaamsintelligentie wakker maken als een pad naar helende kracht en een lang leven. Een gezond en lang leven is de meest gewilde zegening in ieders leven. Daarom zegenden onze voorouders – Shatamaanam Bhavati – wat betekent – Moge je honderd jaar leven.

Een lang leven dat wordt besteed aan het bestrijden van ziekte en een leven dat wordt geleefd in ziekte is helemaal geen leven. Alleen wanneer een lang leven gepaard gaat met vitaliteit, leeft men.

Tijdens dit Manifest zul je:

Ontdekken hoe het menselijk lichaam een groot samenspel is van lichaam, zintuiglijke waarnemingen, denkgeest en het onderbewustzijn, dat bijdraagt aan je ervaring van gezondheid en vitaliteit.

– Bevrijd worden van slopende energieën die ziekte in het lichaam veroorzaken.

– Kracht en uithoudingsvermogen op alle niveaus ontvangen om ziekte te overwinnen en een lang leven te ervaren.

– Verbinding maken met de kracht van de Universele Intelligentie en een veld betreden voor de genezing van het fysieke, geestelijke en energetische lichaam.

 – Een krachtige Deeksha van Sri Preethaji ontvangen voor overvloedige gezondheid, welzijn en vitaliteit in je leven!

Voordat je aan dit Manifest begint krijg je drie gratis voorbereidende lessen aangeboden door de speciaal opgeleide faculteitsleden van Ekam. Deze 30 minuten durende live interactieve voorbereidende lessen zullen je helpen je intentie te verfijnen met specifieke meditaties en je voorbereiden om het Manifest proces in te gaan met Sri Preethaji.i. Deze lessen vinden plaats op 5, 6 en 7 januari 2023, om 18:30 uur en worden aangeboden via Zoom (op zaterdag 7 januari om 18:45 uur).

De ZoomID is: 812-1447-5445 met Passcode: 564897

Wanneer: 8 januari van 18:00 – 21:30 uur.

Tickets kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-eur

Je kunt ook een abonnement van 12 maanden nemen op het Manifest, als je dat nu gelijk doet heb je er heel 2023 geen omkijken meer naar, je krijgt je deelname link dan automatisch tijdig gemaild en het tevens toegang tot de wekelijkse EKAM Prasad welke iedere zaterdag om 17:30 uur aangeboden wordt. Je abonnement kun je bestellen via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-membership-eur Betaling in vier termijnen is mogelijk!

Doe mee, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

WAT IS MANIFEST?

MANIFEST is een grote zuivering, waarbij je spontaan de onbewuste denkgeest aanpakt. Na zuivering word je voorbij het onbewuste geleid naar het veld van universele intelligentie. Als je je onderdompelt in het veld van universele intelligentie – betreed je het heilige niveau van de wonderen van het bestaan. Hier vloeien ruimte, tijd, energie, materie en bewustzijn – allemaal door elkaar als één mystiek veld. Dit bestaansniveau is een veld van mogelijkheden. Wanneer Sri Preethaji je de processen binnenleidt – zullen je hartenwensen zich manifesteren in de realiteit.

De keuze ligt bij jou of je de komende jaren vast wilt blijven zitten in een nachtmerrie van teleurstelling en onzekerheden of dat je wilt ontwaken voor de buitengewone kracht van bewustzijn. Als je duidelijke keuze is om niet gehinderd te worden door je omstandigheden – sluit je dan aan bij Sri Preethaji in het Manifest, een virtueel levend Mystiek proces om je leven te openen voor een overvloed van 12 verschillende vormen.

WAT IS ER ZO KRACHTIG AAN HET MANIFEST YOGA VITALITEIT MANIFEST GEZONDHEID?

Dit MANIFEST voor gezondheid is een virtueel live mystiek proces met Sri Preethaji. Het MANIFEST voor gezondheid is wat het zegt. Het ontgrendelt deuren in je bewustzijn om grotere immuniteit, vitaliteit en gezondheid in je lichaam te manifesteren. .In deze 3,5 uur leer je de onbewuste gewoontes af die een slechte gezondheid in stand houden en je vitaliteit ondermijnen.

PROCES

Elke eeuwenoude cultuur spreekt van diepgaande spirituele reizen en velen hebben de geheimen van zulke avonturen achtergelaten voor het nageslacht in de vorm van symbolen, mythologie, heilige kunst en architectuur. In het Manifest word je door een serie krachtige meditaties, oefeningen en methodes geleid die gebaseerd zijn op oeroude technologie en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waarbij je bewustzijn zal opbloeien, ontwaken en de weg vrijmaken voor de universele intelligentie om je diepste hartenwensen te manifesteren. De processen zijn ontworpen om je te helpen harmonieuzer door elke levensfase te gaan, om het potentieel voor diepe transformatie, dat we allemaal bezitten, te doen ontwaken.

WIJSHEID

De wijsheid die je in het Manifest ontvangt zijn die van Sri Preethaji & Sri Krishnaji en brengt je in twee richtingen. Naar het pad van de vervulling van je intenties en naar het pad van de beëindiging van lijden. Deze levensveranderende en bevrijdende wijsheid zal je doen ontwaken tot een nieuwe levensvreugde.