Laatste nieuws

Festival in Eenheid 22/05/2017

Festival in Eenheid24 en 25 juni 2017 - Oneness Nederland is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, een heel weekend kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, samen eten, dansen en delen.

 

 

 

 

ONENESS NEDERLAND  is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, een heel weekend kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, samen eten, dansen en delen.
 
Wij zorgen voor de mogelijkheid, de locatie, het programma, en een DJ/muziek op zaterdagavond. We vragen hier geen toegangsprijs voor, het hele Festival is kosteloos, wel zal er de mogelijkheid zijn voor een vrijwillige bijdrage/donatie. Om het weekend te laten slagen is het wel van belang dat de aankleding, de bloemen, het voedsel (behalve koffie en thee, daar zorgen wij voor), het enthousiasme en de vele handen, van iedereen komt...
 
Samen komen om te mediteren, deeksha te geven en te ontvangen, dansen, koken, eten (neem allemaal genoeg en lekker voedsel mee) en de mogelijkheid om te kamperen.
Zo hebben we op zondag onder andere de Golden Orb Meditation die we met elkaar zullen doen. Dit wordt een Festival om samen te vieren en met elkaar een succes van te maken. Zeker met al het meegebrachte eten en drinken om samen te delen, met elkaar te bereiden, met elkaar te genieten, en met elkaar op te ruimen. 
 
Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we zullen ervaren, en hoe meer we ervan zullen genieten.
 
LOCATIE:
School De Ruimte, Insingerstraat 39, 3766 MA SOEST
 
Vrijdagavond 23 juni zijn de mensen die willen komen kamperen welkom na 20.00u, dit in verband met activiteiten die nog in de school plaatsvinden tot die tijd.
 
Zaterdag overdag tot 17.00u is alleen toegankelijk voor mensen die 'THE PHENOMENON AND THE GIFT' cursus hebben gevolgd, dit heeft met het programma te maken.
 
Zaterdagavond 24 juni vanaf 17.00u is iedereen welkom voor het avondeten en het dansfeest, en natuurlijk zondag de 25e de gehele dag.
 
Verdere informatie vind je HIER
Wil je je ook graag aanmelden voor het Festival in Eenheid dan is hier de link voor je gratis toegangsbewijs: TICKETS
Wil je ons rechtstreeks bereiken of je aanmelden als vrijwilliger, stuur dan even een mail naar festival@onenessnederland.nl

 

Alle liefs, Namens ons allen, voor ons allen....


Terug