Laatste nieuws

Festival in Eenheid 22/05/2017

Festival in Eenheid Oneness Nederland is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, een heel weekend (24 en 25 juni j.l.) hebben kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, we hebben heerlijk samen gegeten, gedanst en gedeeld.

 

 

 

 

ONENESS NEDERLAND  is heel erg blij dat wij, jullie, iedereen, voor en met elkaar, afgelopen weekend voor een heel weekend hebben kunnen uitnodigen om te genieten van de Oneness energie, we hebben heerlijk samen gegeten, gedanst en gedeeld.
 
Wij zorgden voor de mogelijkheid, de locatie, het programma, en een DJ/muziek op de zaterdagavond. We vroegen hier geen toegangsprijs voor, het hele Festival was kosteloos, wel was er de mogelijkheid zijn voor een vrijwillige bijdrage/donatie en we danken dan ook heel hartelijk dgenen die dat hebben gedaan. Om het weekend te laten slagen was het wel van belang dat de aankleding, de bloemen, het voedsel (behalve koffie en thee, daar zorgden wij voor), het enthousiasme en de vele handen, van iedereen kwam...
 
En dat is fantastisch goed gelukt!! Wat een heeerlijk relaxed weekend in volledige harmonie hebben we meegemaakt samen zeg!
 
Samen komen om te mediteren, deeksha te geven en te ontvangen, dansen, koken, eten (iedereen nam genoeg en lekker voedsel mee) en de mogelijkheid om te kamperen.
Zo hebben we op zondag onder andere de Golden Orb Meditation met elkaar gedaan, en wow, wat een energie was daarbij voelbaar. Het werd een Festival wat we samen hebben gevierd en met elkaar een succes van hebben gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar (waarschijnlijk in februari weer) met al het meegebrachte eten en drinken om samen te delen, met elkaar te bereiden, met elkaar te genieten, en met elkaar op te ruimen. 
 
Hoe meer we het met elkaar doen, hoe meer we delen, des te meer Eenheid we ervaren, en hoe meer we ervan genieten!
 

Alle liefs, Namens ons allen, voor ons allen....


Terug