Laatste nieuws

Source & Synchronicities 28/07/2017

Source & SynchronicitiesOp 30/09 & 01/10 zal de geheel nieuwe cursus SOURCE & SYNCHRONICITIES in Europa, op de hele wereld zelfs, voor het eerst gegeven worden! En weer is Nederland daarbij!!

 

O&O Academy

       Oneness University & One World Academy
 

 

Deze krachtige cursus is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Oneness University en de One World Academy die vanaf nu samen door het leven gaan als O&O Academy. De laatste tijd zijn er op de Oneness University in India nogal wat veranderingen aan de gang. Sri Amma en Sri Bhagavan, de oprichters van Oneness, hebben eerder dit jaar besloten de leiding over te dragen aan hun enige zoon Krishna.
 
SriBhagavan is er namelijk van overtuigd dat Krishnaji het werk waar hij mee begonnen is, verder kan voortzetten. Krishnaji heeft namelijk een hele uitgebreide en krachtige visie voor het verspreiden van de kennis van het Fenomeen op een systematische manier over de hele wereld.
 
De afgelopen jaren hebben Krishnaji en zijn vrouw, Preethaji, een soortgelijke Academie, de OWA (One World Academy) opgezet. Deze is gebaseerd op dezelfde principes en wijsheden, maar werkt vanuit een iets andere invalshoek, meer toegespitst en toegankelijker voor westerlingen. Met hun manier van teachings en meditaties zullen Krishnaji en Preethaji nog weer veel meer mensen kunnen bereiken en helpen op hun pad van transformatie en in hun bewustzijnsgroei.
 
 
 

Ook alle cursussen en trainingen zijn opnieuw bekeken en met elkaar geïntegreerd. Het eerste wat daarvan nu zichtbaar wordt is dat de cursus The Phenomenon and the Gift helemaal vernieuwd is in samenwerking van de Dasa’s van Oneness én de faculteit van One World Academy. Wij gaan dus over zo'n drie weken direct en als allereerste op de gehele wereld The Phenomenon & The Gift versie 2.0 doen.

 

De naam is veranderd naar SOURCE AND SYNCHRONICITIES, in het nederlands is dat; de Bron en Synchroniciteiten. Het programma dus gegroeid en verder ontwikkeld en daardoor zelfs nog krachtiger dan de cursus van vorig jaar, waar sinds 2016 al meer dan 20.000 mensen wereldwijd aan hebben meegedaan.

 

De cursus SOURCE & SYNCHRONICITIES zal voor een deel worden onderwezen door Preethaji, medeoprichtster van OWA, zij reist de hele wereld af om mensen te begeleiden op hun spirituele pad en nu in deze cursus zullen wij voor het eerst kennismaken.

 

Verder zal tijdens deze cursus ook Sri Bhagavan met ons mediteren! Ook dit is voor het eerst in Europa en de verwachting is dan ook dat er aan de cursus Source & Synchornicities  zo’n 3000 mensen tegelijkertijd, verspreid over 14 locaties in Europa uit 17 landen, zullen deelnemen op 30 september en 1 oktober. Zorg dat je erbij bent!!

 
 
 

TICKETS EN MEER INFORMATIE VIND JE HIER

 

Waar en wanneer: 

30 September EN 1 Oktober (WEEKEND CURSUS)

Congrescentrum 'DE WERELT' Lunteren

 

Tijden:  Zaterdag 9.00 - 20.00  (aanmelden vanaf 7.30)

      en   Zondag 8.30 - 17.30  (Houd altijd rekening met uitloop)

 

Tickets:  SOURCE & SYNCHRONICITIES   

 


Terug