Laatste nieuws

Source & Synchronicities 31/01/2018

Source & SynchronicitiesOp 21 & 22 april zal de cursus SOURCE & SYNCHRONICITIES voor het eerst in België gegeven worden! En we hopen dat veel Nederlanders daarbij zullen zijn!!

 

O&O Academy

       Oneness University & One World Academy
 

 

Deze krachtige cursus is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Oneness en One World Academy die vanaf nu samen door het leven gaan als O&O Academy. De laatste tijd zijn er op de O&O Academy in India nogal wat veranderingen aan de gang. Sri Amma en Sri Bhagavan, de oprichters van Oneness, hebben eerder dit jaar besloten de leiding over te dragen aan hun enige zoon Krishna.
 
SriBhagavan is er namelijk van overtuigd dat Krishnaji het werk waar hij mee begonnen is, verder kan voortzetten. Krishnaji heeft namelijk een hele uitgebreide en krachtige visie voor het verspreiden van de kennis van het Fenomeen op een systematische manier over de hele wereld.
 
De afgelopen jaren hebben Krishnaji en zijn vrouw, Preethaji, een soortgelijke Academie, de OWA (One World Academy) opgezet. Deze is gebaseerd op dezelfde principes en wijsheden, maar werkt vanuit een iets andere invalshoek, meer toegespitst en toegankelijker voor westerlingen. Met hun manier van teachings en meditaties zullen Krishnaji en Preethaji nog weer veel meer mensen kunnen bereiken en helpen op hun pad van transformatie en in hun bewustzijnsgroei.
 
 
 

De naam SOURCE AND SYNCHRONICITIES betekent in het nederlands; de Bron en Synchroniciteiten en zal voor een deel worden onderwezen door Preethaji, medeoprichtster van OWA, zij reist de hele wereld af om mensen te begeleiden op hun spirituele pad. Het mooie is dat door de laatste ontwikkelingen en samenvoeging tot O&O Academy, nu zowel de Kracht van de Bron als de Kracht van Bewustzijn beschikbaar worden in één cursus! De vorige voor Nederland en België (met vertaling vanuit het Engels) vond plaats in Lunteren, deze keer is gekozen voor een locatie in de buurt van Antwerpen.

De verwachting is dan ook dat er aan de cursus Source & Synchornicities zo’n 3000 mensen tegelijkertijd, verspreid over tientallen locaties vanuit allerlei Europese landen, zullen deelnemen op 21 & 22 april. Zorg dat je erbij bent!!

 
 
 

TICKETS EN MEER INFORMATIE VIND JE HIER

 

Waar en wanneer: 

21 en 22 april 2018 (WEEKEND CURSUS)

 

Best Western Plus Aldhem Hotel
Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk
België (Antwerpen)

 

Tijden:    Zaterdag 9.00 - 20.00  (aanmelden vanaf 7.30)

       en    Zondag 8.30 - 17.30  (Houd altijd rekening met uitloop)

 

Tickets:  SOURCE & SYNCHRONICITIES

 


Terug