Laatste nieuws

Source & Synchronicities 1/01/2018

Source & SynchronicitiesOp 21 & 22 april heeft de cursus SOURCE & SYNCHRONICITIES voor het eerst in België plaatsgevonden! Het was een fantastisch weekend waar veel mensen diepe inzichten en helingen hebben verkregen!

 

Source & Synchronicities

21 & 22 April 2018

Het was echt een geweldig weekend, we hadden 25 nieuwe mensen in onze groep van 108 deelnemers (ongeveer 120 in totaal met Organisatoren en Technisch team) uit België en Nederland samen. En ook enkele mensen die ook de eerste S&S deden.

We voelden allemaal zo duidelijk Preethaji's aanwezigheid in de S&S, en de verschuiving die ze op de allereerste dag verankerde. We zijn er zeker van dat je Preethaji en haar vriendelijkheid, diepte, kracht, sereniteit, eerlijkheid, open en enthousiaste houding net zo leuk vind als wij, of misschien wel meer. We voelden allemaal dat haar aanwezigheid een verschil maakte en de energie veranderde toen ze op het scherm verscheen.

Zowel nieuwkomers als 'oldtimers' hadden diepgaande ervaringen en inzichten. Een nieuwkomer zei: ik ga naar huis met een heel nieuw persoon, mijn leven begint vanaf nu! ...en alle 'oldtimers' bleven elkaar vertellen dat het weer een heel nieuw niveau was en dat het zo mooi en 'vreugde-makend' was, zelfs veel meer dan de eerste keer met de eerste S&S, sommige kleine aanpassingen maakten echt het verschil!

O&O Academy

       Oneness University & One World Academy
 
Deze krachtige cursus is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Oneness en One World Academy die vanaf nu samen door het leven gaan als O&O Academy. De laatste tijd zijn er op de O&O Academy in India nogal wat veranderingen aan de gang. Sri Amma en Sri Bhagavan, de oprichters van Oneness, hebben eerder dit jaar besloten de leiding over te dragen aan hun enige zoon Krishna.
 
SriBhagavan is er namelijk van overtuigd dat Krishnaji het werk waar hij mee begonnen is, verder kan voortzetten. Krishnaji heeft namelijk een hele uitgebreide en krachtige visie voor het verspreiden van de kennis van het Fenomeen op een systematische manier over de hele wereld.
 
De afgelopen jaren hebben Krishnaji en zijn vrouw, Preethaji, een soortgelijke Academie, de OWA (One World Academy) opgezet. Deze is gebaseerd op dezelfde principes en wijsheden, maar werkt vanuit een iets andere invalshoek, meer toegespitst en toegankelijker voor westerlingen. Met hun manier van teachings en meditaties zullen Krishnaji en Preethaji nog weer veel meer mensen kunnen bereiken en helpen op hun pad van transformatie en in hun bewustzijnsgroei.
 
 
 

De naam SOURCE AND SYNCHRONICITIES betekent in het nederlands; de Bron en Synchroniciteiten en werd voor een deel  onderwezen door Preethaji, medeoprichtster van OWA, zij reist de hele wereld af om mensen te begeleiden op hun spirituele pad. Het mooie is dat door de laatste ontwikkelingen en samenvoeging tot O&O Academy, nu zowel de Kracht van de Bron als de Kracht van Bewustzijn beschikbaar worden in één cursus! De volgende Source & Synchronicities cursus voor Nederland en België (met vertaling vanuit het Engels) zal weer volgend jaar in 2019 in Nederland plaatsvinden. Voor de datum en de locatie, houd deze webzite in de gaten...

 
 

TICKETS EN MEER INFORMATIE zul je dan HIER vinden

 

Waar en wanneer: 

Nerderland - begin 2019 (WEEKEND CURSUS)

 

 

 

Tijden:    Zaterdag 9.00 - 20.00  (aanmelden vanaf 7.30)

       en    Zondag 8.30 - 17.30  (Houd altijd rekening met uitloop)

 

Tickets:  SOURCE & SYNCHRONICITIES

 


Terug