Laatste nieuws

Dag van Dankbaarheid 14/11/2017

Dag van DankbaarheidDe tijd van Dankbaarheid begint vandaag 14 november en loopt tot 23 november. Dankbaarheid is dé makkelijkste manier om tot liefde te komen, om het hart te openen. Je kunt de GRATITUDE MEDITATION downloaden via...

de O&O Academy én/of je kunt elke dag meedoen met onze zuiderburen die je hiertoe van harte uitnodigen. Blijf gewoon elke dag luisteren naar Preethaji’s Gratitude Meditation of kies die in het Nederlands. Leer het aan anderen of deel de link met hen. 

 

 

Bericht van O&O Academy.

 

Dankbaarheid is de hoogste uitdrukking van emotie bij de mens, aangezien dit de evolutie van iemands bewustzijn aangeeft ... .Sri Bhagavan

Dankbaarheid is zeker niet alleen een houding. Als het alleen maar een houding was, dan wordt het iets oppervlakkigs dat niet verder gaat dan onze lippen en woorden. Er zit dan geen diepgang of waarheid in. Het is de bedoeling van Preethaji dat in deze periode dankbaarheid een levende ervaring wordt in ons Bewustzijn. Want zonder dankbaarheid voelen we ons eenzaam te midden van onze geliefden en voelen we ons arm ondanks overvloed.

Dankbare mensen voelen zich van nature rijk en groeien voorspoediger. Ze zijn van nature stralender en mooier. Ze hebben meer vertrouwen in het leven. Ze trekken liefde aan in hun leven en zijn in staat tot diepe liefde. Ware ervaringen van dankbaarheid transformeren onze hersenen, ons lichaam en ons hele bewustzijn. Het is de makkelijkste manier om tot liefde te komen.

De periode van dankbaarheid begint op 14 november en loopt tot 23 november. Deze traditie is gecreëerd door Sri Amma en Bhagavan, zij hebben 14 november gekozen als Dag van Dankbaarheid. Laten we deze glorieuze dag en de tijd erna vieren zoals nooit tevoren. Laten we een vloedgolf van dankbaarheid creëren in onze gezinnen, organisaties en onze buurten.

Hoe worden we ons bewust van deze staat van Dankbaarheid? Volgens Preethaji kan dankbaarheid alleen plaatsvinden als we ons realiseren dat we met al het leven verbonden zijn.

Om deze bewustwording te helpen, kun je al deze tien dagen en verder de bijgevoegde audio volgen. Blijf gewoon luisteren naar de engelse versie van Preethaji’s meditatie (of in je eigen taal) en doe het elke dag. Leer het aan anderen of deel de link met hen.

Hier is de link: http://www.oo.academy/gratitude-meditation/

Dank je

O&O Academy

 

 

Verder nodigt Oneness Awakening Belgium je uit:

 

WARME OPROEP: 10 dagen samen mediteren om een golf van dankbaarheid en liefde te creëren
we starten op 14 november tot en met 23 november 2017

Wil jij helpen om een golf van dankbaarheid, liefde en echte verbondenheid te creëren in de wereld en in je eigen leven? Dat kan… op een hele eenvoudige EN op een hele krachtige manier! Dit kost niets, enkel jouw inspanning.

14 november is al langer gekend in Oneness als ‘dankbaarheidsdag’. We vieren op deze dag alles waar we dankbaar voor zijn. Vanuit O&O Academy India hebben we een warme oproep gekregen om van 14 november tot en met 23 november 2017, 10 dagen aan een stuk wereldwijd een zeer krachtige meditatie te doen, “the gratitude meditation”, om zo een golf van dankbaarheid en liefde te creëren.

Sri Bhagavan zegt over dankbaarheid: “dankbaarheid is DE gemakkelijkste manier om tot liefde te komen, om het hart te openen”

Dankbaarheid is:

* meer dan een beleefdheidsvorm, meer dan een houding, het is meer dan dank u zeggen
* echte dankbaarheid ontstaat als we voelen dat we allemaal verbonden zijn

Als je echt dankbaar bent naar iemand, komt deze dankbaarheid in het hart van de andere en zorgt dit voor veel zegeningen voor deze persoon. Op deze manier creëren we in het web van licht dat ons allen verbindt, een golf van liefde en dankbaarheid.

In België willen we deze dankbaarheidsmeditatie met zoveel mogelijk mensen samen doen via zoom gedurende 10 dagen. We willen dit kort (20 minuten) en krachtig doen (korte inleiding, dankbaarheidsmeditatie en Deeksha op afstand).

Met dankbare hartegroetjes,
Katia, Christine, Mady, Annemie, Anne, Marie-Louise, Martine en Eva

 

PRAKTISCH:
Je kan je aanmelden via volgende ZOOM Meeting ID 721387748

of gebruik deze rechtstreekse link:  https://zoom.us/j/721387748

Telkens van 20u15 - 20u35 (je kan telkens 5 min op voorhand inloggen)
dinsdag 14/11/2017
woensdag 15/11/2017
donderdag 16/11/2017
vrijdag 17/11/2017
zaterdag 18/11/2017
zondag 19/11/2017 - uitzonderlijk van19u30 – 19u50
maandag 20/11/2017
dinsdag 21/11/2017
woensdag 22/11/2017
donderdag 23/11/2017


Terug