Welkom bij O&O Academy Nederland

'EKAM' oftewel 'THE ONENESS FIELD' 4/12/2018

'EKAM' oftewel 'THE ONENESS FIELD'Vanaf 19 januari 2018 kan iedereen, zowel serieuze Zoekers als bezoekers, in het 'Oneness Field', ook wel 'Ekam' genoemd, mediteren en meedoen aan processen!

 

 

'THE ONENESS FIELD' oftewel 'EKAM'

 

Vanaf nu wordt de Oneness Temple, in het Sanskriet 'Ekam' en in het Engels het 'Oneness Field' genoemd. In Nederlands betekent dat het 'Eenheidsveld'.

Of je nu een Zoeker bent met een wetenschappelijke achtergrond of een geloof aanhangt, we willen graag dat Oneness universeel geaccepteerd wordt door alle Zoekers, van over de hele wereld. Vandaar de naam - The Oneness Field. Want het is méér dan een tempel, het is een Krachtveld.

Deze structuur is op zichzelf een Fenomeen door zijn enorme mogelijkheid om je Bewustzijn te beïnvloeden en te verheffen.

De architectuur is gebaseerd op oude wetenschappen van de wereld, vanwege de speciale leylijnen, de deuren, de patronen, de torenspitsen en de gouden bol in het hart van dit alles, die de hele structuur nog krachtiger maakt - alles is ontworpen om je spirituele energieën te verhogen en je Bewustzijn te vergroten tot transcendente sferen.

Het ‘Oneness Field’ is een oneindige versterker van transcendente staten. Hier mediteren betekent deel uitmaken van een Krachtveld van Bewustzijn dat je tot Eenheid zal brengen. Vandaar de naam Eenheidsveld.

In de oude Indiase taal, het Sanskriet, betekent ‘Ekam’ de hoogste staat van Oneness. Een staat van geen-verdeling en geen-scheiding.

Het symboliseert de hoogste spirituele verworvenheid die bereikt kan worden.

Vanaf 19 januari 2018, zal 'Ekam' te bezoeken zijn voor iedereen, dit is werkelijk een prachtig geschenk wat Krishnaji en Preethaji ons geven.

Met krachtige meditaties voor het vervullen van oprechte intenties, en mystieke processen om de Kracht van het Goddelijke en de Kracht van Bewustzijn te ervaren, creëren ze een weg voor ons in het ‘Oneness Field’ om hogere niveaus van Ontwaken te bereiken.

Of je nu een cursus volgt of niet, je bent welkom om te komen mediteren in het ‘Oneness Field’. Campussen staan open voor je verblijf zodat je helemaal kunt opgaan in je meditaties in het ‘Oneness Field’.

Kijk voor meer informatie op: www.theonenessfield.com of voor Nederlands: Kijk hier!

Er zullen bezoekersuren zijn met meditaties voor toevallige bezoekers die uit nieuwsgierigheid komen en er zullen speciale tijden zijn voor krachtige meditaties en mystieke processen voor de serieuze Zoekers die op de campus verblijven.

Het is Krishnaji's intentie om het ‘Oneness Field’ met deze krachtige processen en meditaties voor de wereld te openen, zodat iedereen, van over de hele wereld, rijk of arm, scepticus of zoeker, iemand die voor het eerst mediteert of een doorgewinterde mediterende - de Kracht van het Fenomeen kan ervaren en zal bijdragen tot het creëren van een betere wereld.

Iedereen zal bijdragen aan het transformeren van het Wereldbewustzijn.

Dit zal het nieuwe begin zijn van een fenomenaal Ontwaken in Bewustzijn.

 

Tot ziens in India!

Namasté, Krishnaji & Preethaji

 

*Zie hier een video van Krishnaji wanneer hij spreekt met de pers tijdens de opening van EKAM op 19 januari j.l.

https://youtu.be/JxKua9Co8TM

 

Elke dag is er Soul Sync vanuit Ekam, The Onenss Field in India, wil je daar live aan meedoen, klik dan HIER, om 6:30am IST (zonsopgang bij Ekam): dat is 02.00u 's nachts bij ons in Europa.


Terug

EKAM Abundance Festival - Bekijk andere video's >

Nieuws

 • World Youth Change Makers-online

  World Youth Change Makers-online

  Online O&O programma voor jongeren, onze toekomstige leiders! Dit is een gratis 3-uur durende training via een live verbinding. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, dat betekent dat we weer heel wat studenten kunnen bereiken! lees meer >

 • 'EKAM' oftewel 'THE ONENESS FIELD'

  'EKAM' oftewel 'THE ONENESS FIELD'

  Vanaf 19 januari 2018 kan iedereen, zowel serieuze Zoekers als bezoekers, in het 'Oneness Field', ook wel 'Ekam' genoemd, mediteren en meedoen aan processen! lees meer >

 • SOUL SYNC MEDITATIE

  SOUL SYNC MEDITATIE

  Manifesteer al je Hartewensen met de kracht van de SoulSync Meditatie! Telkens wanneer je de SoulSync beoefend mag je een intentie nemen, hoe vaak je de meditatie ook doet! lees meer >

lLessen van Sri Amma Bhagavan:.....Alles ontstaat uit niets; Alles is niets.....Everything arises from nothing; Everything is nothing.....