Laatste nieuws

SOUL SYNC MEDITATIE 3/12/2018

SOUL SYNC MEDITATIEManifesteer al je Hartewensen met de kracht van de SoulSync Meditatie! Telkens wanneer je de SoulSync beoefend mag je een intentie nemen, hoe vaak je de meditatie ook doet!

 

 

THE GREAT SOUL SYNC MEDITATION

 

Het is het tijd voor verandering.

Tijd voor een nieuwe richting.

Tijd voor een nieuw begin.

De Soul Sync Meditatie bied je de perfecte mogelijkheid om dit te doen.

Voeg de kracht van een verruimd bewustzijn toe aan je oprechte intenties, zodat je synchroniciteiten tot stand brengt. Het duurt slechts enkele minuten.

Doe dagelijks de Soul Sync. De beste tijd van de dag voor de Soul Sync is zodra je wakker wordt. Je kunt echter de Soul Sync op elk moment van de dag doen. En zo vaak je maar wilt...

Neem telkens één intentie per keer!

Uit onze ervaring blijkt dat de intenties die tijdens de Soul Sync genomen zijn 70% vaker effect hebben, dan het hebben van alleen maar een positieve gedachte.

Sluit je aan bij de miljoenen die de Soul Sync beoefenen samen met hun familie, vrienden, collega’s, buren en onbekenden, en stem je af op de gezamenlijke energie van iedereen die de Soul Sync Meditatie beoefend.

 

Elke dag is er Soul Sync vanuit Ekam, The Onenss Field in India, wil je daar live aan meedoen, klik dan HIER, om 6:30am IST (zonsopgang bij Ekam): dat is 02.00u 's nachts bij ons in Europa.

 

Om de SoulSync te downloaden, klik hier:

http://www.oo.academy.com/soul-sync

Fijne Soul Sync meditatie!

 

 

 

 

 


Terug