Laatste nieuws

Ekam World Peace Festival 11/06/2018

Ekam World Peace FestivalDe zomer maanden staan in het teken van het Ekam World Peace Festival. Doe je mee? Het zou fantastisch zijn wanneer we de "Peace versie" van de Soul Sync Meditatie en de krachtige Peace-Deeksha, met zoveel mogelijk mensen kunnen delen!

Onze reis om een Vredestichter/Peacemaker te worden begint bij onszelf.

Leven we ons leven in een staat van vrede – vrede met onszelf, vrede met onze gezinnen, vrede met de wereld waarvan we deel uitmaken?

 

Als vredestichter zullen we een magische transformatie ondergaan in bewustzijn in de verbinding met onszelf, onze relaties en de wereld om ons heen. O&O Academy maakt deze transformatie mogelijk voor elke vredestichter door ze te voeden via de wekelijkse online sessies en het hoogtepunt door de meditatie die plaatsvind in Ekam (the Oneness Field) op 19 augustus.

Een vredestichter groeit ook in bewustzijn door zoveel vrede zegeningen te schenken als hij/zij kan en zo levens te raken en te transformeren.

Wanneer je een Peacemaker bent en mensen van innerlijk conflict en afgescheidenheid naar een prachtige staat van vrede wilt brengen, dan kan dat mbv de Speciale PeaceSoulSync Meditatie! Ben je Deekshagever dan mag je ook de Peace Deeksha doorgeven! Meer hierover kun je in dit FILMPJE zien. (wat een mooie manier om positief KARMA op te bouwen:)

Zodra je je inschrijft als Peacemaker, ontvang je een mail met een link waar je de gesproken instructie van Preetha-ji kunt downloaden. Bovendien ontvang je iedere week een prachtige verdiepende les om verder te groeien naar een diepere vrede-volle-staat. Deze waardevolle lessen worden gegeven op zondag en verzorgd door O&O Academy India.

 

Schrijf je in voor deze buitengewone kans om een Ekam Peacemaker/Vredestichter te worden:

https://www.ekamworldpeacefestival.com/ekam-peace-maker/?lang=nl

 

Let's go for it: Be the change you want to see in the world!


Terug