Laatste nieuws

Field of Abundance 8/02/2019

Field of AbundanceThe power of a beautiful state. FIELD OF ABUNDANCE is een cursus van 4 dagen waarin je het Veld van Overvloed zult gaan ervaren. Van 2 tot en met 5 mei 2019 komt PREETHAJI naar Lindau in Zuid Duitsland!

 

 

 

 

Preethaji, een van de oprichters van O&O Academy, zal zelf de cursus 'Field of Abundance' leiden, ondersteund door een team van docenten van de Academy.

Deze 4-daagse spirituele reis is werkelijk een krachtige 'boost' in bewustzijn en helpt je een enorme impact te creëren op je leven.

 

In deze 4-daagse cursus zul je KALMTE BEWUSTZIJN, VERBONDEN BEWUSTZIJN en CREATIEF BEWUSTZIJN op een dieper niveau ervaren.

 

Field of Abundance”  is een reis waarin je meegenomen naar diepgaande processen en meditaties waardoor je je geheeld voelt, waardoor je direct te gebruiken inzichten verkrijgt en overvloed gaat ervaren.

Field of abundance” is een krachtige onderdompeling in Bewustzijn. In deze cursus zal je spirituele antwoorden ontvangen om uitdagingen te overwinnen en je verlangens  te vervullen.

 

Ben jij klaar voor een ongeëvenaarde reis in bewustzijn? Ben jij bereid om bewust je eigen leven te gaan creëren en te genieten van je leven en te ontdekken hoe je dagelijks liefde, synchroniciteiten, overvloed en rijkdom kunt ervaren? Ben jij bereid in het diepe te springen? Dan is 'Field of Abundance' de cursus voor jou!

Lees HIER meer...


Terug