Laatste nieuws

EKAM 10-jarig Jubileum 11/02/2019

EKAM 10-jarig JubileumEKAM BESTAAT 10 JAAR - VIER HET MEE! - 17 februari 2019. De hele dag zullen ter plaatse festiviteiten plaatsvinden waaronder een wereldwijde LIVE UITZENDING van de Limitless Field meditatie met Krishnaji & Preethaji, vanuit Ekam.

 

Op 17 februari viert Ekam groots haar 10-jarig jubileum - Vier het mee!

De hele dag zullen ter plaatse festiviteiten plaatsvinden waaronder een wereldwijde LIVE UITZENDING van de Limitless Field meditatie met Krishnaji & Preethaji, vanuit Ekam.

Deze speciale Limitless Field meditatie zal live uitgezonden worden vanuit Ekam om 10.30u Nederlandse tijd. Iedereen die online dit Onbegrensde Veld van mogelijkheden met Krishnaji en Preethaji wil binnengaan en ervaren, is welkom.

 

Link for Ekam Live Broadcast   https://livestream.com/ekam/events/8562459

 

De bedoeling van mediteren in het Onbegrensde Veld (Limitless Field) is dat ons bewustzijn een grotere afstemming en een diepere verbinding met de Universele Intelligentie ervaart.

 

Wil je meer lezen over deze dag of wil je, naast de Live uitzending van de Limitless Field Meditatie, ook vanuit NL meedoen met de Homa op afstand, dan is dat mogelijk, lees HIER meer...

Wil je graag alle vieringen bij Ekam ter plekke meemaken op deze bijzondere dag, HIER kun je boeken.

 


Terug