Laatste nieuws

Festival in Eenheid 26/03/2019

Festival in EenheidKom je ook zondag 2 juni naar het Festival in Eenheid? Een hele dag genieten van gezellig samen eten (iedereen neemt iets mee, wat een heerlijke overvloed hebben we dan om samen te delen), mediteren, mantra’s zingen…Onze jaarlijkse bijeenkomst waar we gezellig kunnen SAMEN ZIJN! Er zal een live verbinding worden gemaakt met India, met een van onze landelijke gidsen van de O&O Faculty, er zal een Heilige Kamer aanwezig zijn, we zullen samen de SoulSync doen, voor wie wil zal er deeksha zijn om te geven en te ontvangen, en natuurlijk samen dansen!

Dit jaar zullen we het feestje houden in Helicon te Zeist, dit is een nieuwe locatie waar we ruimte hebben om zowel binnen als buiten gebruik van kunnen maken. Om goed in te kunnen schatten of we er allemaal in passen is het wel belangrijk dat je nu even je agenda erbij pakt en kijkt of je ook komt en dat per mail direct even aan ons doorgeeft, kleine moeite maar voor ons wel zo handig, dus alsjeblieft, mail even naar: eenheid8@gmail.com, en geef je op!

De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden zodat iedereen kan komen. Bijdrage 15,00

Meer informatie en details over het Festival in Eenheid kun je via de link hieronder vinden: https://www.onenessnederland.nl/activiteiten/detail/Festival-in-Eenheid/29.html


Terug