Laatste nieuws

Ekam World Peace Festival 24/05/2019

Ekam World Peace Festival 12 t/m 22 september 2019 - De zomermaanden staan in het teken van het Ekam World Peace Festival. Doe je mee? Het zou fantastisch zijn wanneer we met zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen en vrede in de wereld kunnen brengen...

Onze reis om een Vredestichter/Peacemaker te worden begint bij onszelf!

Laten we leven in een staat van vrede – vrede met onszelf, vrede met onze gezinnen, vrede met de wereld waarvan we deel uitmaken...

Als vredestichter zullen we een magische transformatie ondergaan in bewustzijn in de verbinding met onszelf, onze relaties en de wereld om ons heen.

 

Van 12 t/m 22 september wordt in EKAM
het EKAM WORLD PEACE FESTIVAL 2019 
(Wereld Vrede Festival) georganiseerd.

header fb ekam wpf

Ekam World Peace Festival is een beweging in het menselijke bewustzijn naar vrede; het is geen vredesactivisme. Ekam World Peace Festival gaat niet over woedende mensen die zich op straat begeven en vrede eisen; het gaat over meer dan 8000 vredestichters van elke natie van over de hele wereld, die een staat van Vrede koesteren om het menselijke bewustzijn te beïnvloeden. Doe met ons mee en wees ook een vredestichter.

De visie hierachter is dat wereldvrede veel meer is dan het oplossen van problemen. Vrede is een bewustzijnsstaat die de mensheid als geheel moet binnengaan om een betere wereld te creëren. Dit zal onze volgende evolutionaire sprong zijn.

Zonder een vreedzaam bewustzijn zal elke vorm van vooruitgang ons uiteindelijk leiden tot grotere scheiding, verdeeldheid en conflicten. Een vredig mens is een geschenk aan zijn / haar familie, een indrukwekkende kracht ten goede in de wereld.

Naast het festival in EKAM worden er wereldwijd vredesenergiepunten, PEACE POINTS, gegenereerd, je kunt jezelf opgeven om zo'n energiepunt te worden. Op 22 september verbinden alle mensen in die energiepunten zich dan met het fenomeen van EKAM. Probeer om minimaal 49 mensen te verzamelen bij jouw/jullie energiepunt dat heeft het grootste effect. Ook samenwerken met meerdere Peace Energy Point - makers is een prima optie.

Door op deze LINK te klikken lees je meer informatie, kun je je aanmelden als Peacemaker, en zie je ook de videoboodschap van Krishnaji: Website EKAM World Peace Festival.

header fb ekam wpf-w

Wil je ook graag deel uit maken van deze beweging naar Vrede, en rechtstreeks op de hoogte worden gehouden van het Ekam World Peace Festival, dan kun je lid worden van de faceboekgroep voor Nederland en België die we speciaal hiervoor hebben aangemaakt, gebruik daarvoor deze link: Facebookgroep EKAM - World Peace Festival.

We verwelkomen je graag bij het Ekam World Peace Festival.

 

Wil je graag het EKAM World Peace Festival, wat in India plaatsvind, ter plekke meemaken?

Dan kun je meer informatie daarover verkrijgen via: Rob Ruhmann rob@innercenter.nl of tel 074-73 70 141 of mobiel 06-10-52 89 28

 


Terug