Nieuwjaar Manifest live met Preethaji en Krishnaji op 20 december 2020

Er bestaat zoiets als een “Beginnende Energie” of “Aarambha Shakti”.

Wanneer je iets begint – of het nu een nieuw jaar is, of een nieuw project, een nieuwe relatie – de manier waarop je het begint, de staat van zijn waarmee je het begint, de staat van de leden van je zielenkring wanneer je het begint, is absoluut belangrijk. Want dat begin zorgt ervoor dat de energieën eromheen omhoog gaan en geeft datgene wat je begonnen bent een richting en een momentum.

Als de ontstane energie positief is, zal het momentum groot zijn. De richting zal positef zijn.

Als de ontstane energie negatief is zul je belemmeringen en problemen tegenkomen.

Als de ontstane energie Goddelijk is – dan is het God’s snelheid en zullen wonderen en synchroniciteiten je helemaal komen ondersteunen.

2020 Is het voor velen van ons een zwaar jaar geweest; daarom hebben we besloten om een wereldwijd Manifest aan te bieden voor een overvloedig nieuw jaar voor ieder van jullie. Het samenkomen van zoveel duizenden zoekers uit elk land en het verbinden met het Goddelijke – zal op zich al een synergie en een krachtig veld creëren waaruit jullie energie kunnen putten om het nieuwe jaar in te gaan.

Dit nieuwjaar manifest zal speciaal aangeboden worden vanuit Ekam waarbij Sri Preethaji en Sri Krishnaji je door dit mystieke proces zullen leiden.

Een heel belangrijk onderdeel van dit Nieuwjaar Manifest is Sri Krishnaji’s Deeksha.

Sri Krishnaji, de grote drijvende kracht achter het Deeksha fenomeen door wie Deeksha de wereld is ingevloeid, zal ons allen de Goddelijke Deeksha te geven.

Ben je nog geen Deeksha gever, maar wil je dat wel graag worden? Nu heb je de unieke mogelijkheid om door Krishnaji zelf tijdens dit programma geïnitieerd te worden tot Deeksha gever!

Heb je moeite met het Engels, er wordt vertaald, dus dat is geen belemmering.

Bestel je ticket dus direct, dan is je plekje verzekerd!

Registreren doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/manifest-newyear-euro

Je kunt kiezen uit twee soorten tickets, “Manifest” en “Manifest premium”. Het Manifest ticket à €45,– geeft je toegang tot het drie uur durende live event op 20 december van 17.30 tot 20.30 uur. Met het premium ticket à €90,– krijg je additioneel nog twee follow up calls onder leiding van een faculteitslid. Deze follow-up calls zullen gehouden worden op 2 en 3 januari 2021 en beginnen om 18:30 uur.

Je betaalt via je creditcard of via PayPal.

Heb je geen creditcard en geen PayPal rekening? Een PayPal account maak je binnen een paar minuten zelf aan, en je kunt beginnen. We hebben het dus niet alleen mooier, maar ook nog makkelijker gemaakt om je te registreren.