Oneness Centra

Wereldwijd zijn er Oneness Centra geopend op initiatief van Sri Krishnaji en Sri Preethaji.

Preethaji en Krishnaji zijn de inspiratiebron van de leiders van de centra en zij geven hun visie door over hoe de wereldbevolking naar een hoger bewustzijn niveau gebracht kan worden, van conflict naar vrede, van afscheiding naar verbinding en van verdeeldheid naar verlichting.

Door in een OMC bij elkaar te komen worden de deelnemers geïnspireerd, komt er rust in je hoofd en wordt er iets in gang gezet waardoor we onszelf ontwikkelen en we beter in staat zijn om te zien hoe we ons in de wereld gedragen en hoe we dit kunnen veranderen.

Het Oneness Meditatie Centrum is een plek waar je harmonie en eenheid kan ervaren als je op zoek bent naar innerlijke rust en spirituele verrijking. De focus in het centrum ligt op het bereiken van een staat van eenheid, een gevoel van verbondenheid met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Je wordt er begeleid met verschillende meditaties en oefeningen, soms aangevuld met een video.

De begeleiders delen hun wijsheid over onder andere het loslaten van het ego, het omarmen van het huidige moment en het ontwikkelen van een liefdevolle levenshouding.

Er zijn momenteel vier centra in België en Nederland, kijk in de agenda voor meer informatie over de bijeenkomsten.

Nederland:

Hoogland (bij Amersfoort) op donderdag

Koog aan de Zaan op maandag

België:

Putte op maandag

Keerbergen op vrijdag.