On-line Preethaji event zaterdag 9 mei 2020

Preethaji’s proces voor gezondheid en immuniteit, 9 mei 2020:

In dit drie uur durende proces voor gezondheid en immuniteit zal Preethaji je begeleiden op een reis die je inzicht gaat geven in de fysieke, emotionele en bewustzijnsdimensies van het lichaam. Hierdoor zal je weerstand verhoogd worden zodat je lichaam ziekte beter kan bestrijden en overwinnen. Je versterkt je gezondheid en vitaliteit.

De resultaten van Preethaji’s processen zijn algemeen bekend. Nu we niet kunnen reizen, en we des te meer spirituele steun nodig hebben, komt Preethaji naar ons toe via online lessen.

De processen van Preethaji zijn mystiek, wetenschappelijk en goddelijk van aard en zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Je kunt dus als familie deelnemen en zo met elkaar je immuunsysteem versterken door middel van je bewustzijn.

In dit proces zal Preethaji je leiden op een ervaring van onmetelijke kracht van de DIVINE voor genezing en bescherming. De Limitless Field meditatie, waarmee het programma afgesloten wordt, verricht wonderen op sub cellulair niveau en verjongt je lichaam.

Je kunt je aanmelden via deze link: https://rzp.io/l/Zn8caky

Betaling gaat via je credit card, mocht je deze niet hebben (en ook niet iemand in je direkte omgeving die je kan helpen), dan kun je je aanmelden door voor 7 mei €48,– te storten op de rekening van Oneness Nederland, NL31 TRIO 0197 8575 58 onder vermelding van Preethaji event 9 mei en opgave van je e-mail adres.

Er zal ook vertaling in het Nederlands aangeboden worden, hiervoor heb je dan een tweede instrument nodig (één voor de verbinding met India en een tweede voor de vertaling).

Als je van de vertaling gebruik wilt maken, geef dat dan via deze link > aan, dan zorgen we dat je de inlog gegevens krijgt.