On-line Preethaji event zondag 5 april

Op 5 april wordt er een speciale drie uur durende on-line bijeenkomst met Preethaji aangeboden.

Ook deze bijeenkomst met Preethaji helpt ons weer verder om ons meer weerbaar te maken tegen de huidige en komende crisissen in ons leven. Ons hart en ons lichaam worden extra geheeld en er wordt afgesloten met een Limitless Field meditatie onder leiding van Preethaji waarin we de gift van compassie en verbinding krijgen.

Velen van ons hebben de kracht van de Limitless Field meditatie afgelopen zondag mogen ervaren, dus maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om gedurende drie uur de lessen van Preethaji te volgen en weer deze meditatie te mogen ervaren.

Mensen die zich reeds aangemeld hebben krijgen aan het eind van de week een mail van O&O Academy met de inlog gegevens.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan nu alsnog en geef het door aan je vrienden en familie, het is voor iedereen toegankelijk en kost slechts €50,– Je doet mee vanuit de veilige omgeving van je eigen huis, dus met “social distance” zit het wel goed. Laten we dit vanuit Nederland en België massaal ondersteunen en zo ons collectieve bewustzijn verhogen.

Aanmelden doe je via deze link: https://tickets.brightstarevents.com/event/new-beginnings-eur

Nieuw, nieuw, nieuw

Oneness Nederland biedt nu ook zonder extra kosten vertaling in het Nederlands aan voor deze sessie met Preethaji! Dus ook een mogelijke taalbarriëre is geen belemmering meer om deel te nemen. Je hebt alleen twee devices nodig, een voor de live verbinding met Preethaji en een voor de Nederlandse vertaling. Uiteraard is de vertaling alleen toegankelijk voor mensen die zich in India aangemeld hebben voor het event, dus wil je van de vertaling gebruik maken, dan moet je je hiertoe ook aanmelden via deze link, > dan krijg je tijdig de inlog gegevens van ons gemaild.

Graag tot zondag om 14:00 uur