Oneness Field Overdracht, zaterdag 25 mei 2024

Sri Krishnaji komt live online in de Oneness Centra verspreid over de hele wereld op 25 mei.

Doe mee met deze unieke ervaring om live gezamenlijk de kracht van Sri Krishnaji te ervaren in de Oneness Field meditatie. Je zult het contact met je Goddelijke verdiepen, je ontvangt krachtige zegeningen en je spirituele energie zal verder ontwaken.

Alhoewel Sri Krishnaji zich online met ons verbindt, kun je dit alléén in een Oneness Centrum volgen. Deelname vanuit je eigen huis is dus niet mogelijk!

  • Voor België is dit in Putte, vooraf aanmelden via mail naar: brigitte_ension@hotmail.com of in Keerbergen, vooraf aanmelden via mail naar madyvankeer@asterisme.be
  • Voor Nederland in Hoogland (bij Amersfoort), vooraf aanmelden via mail naar: o.c.hoogland@gmail.com of in Koog aan de Zaan, aanmelden via mail naar ko.kaasbergen@gmail.com

Heb je vertaling nodig? Laat dat dan even vooraf weten in je aanmeldingsmail.

Wat is het Oneness Field?

Mensen naar het ‘Onbegrensde Veld van Bewustzijn’ leiden is de gave die Sri Preethaji en Sri Krishnaji hebben. Zij bewegen zich naar believen in de hoogste staten van non-dualiteit en genereren vanuit die staat een veld om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren. Dit veld beïnvloed mensen over de hele wereld.

Het ervaren van het Oneness Field met Sri Krishnaji is een enorm krachtige ervaring die je zal beïnvloeden, ongeacht hoeveel duizenden mijlen je verwijderd bent. Je ervaart de magische aanwezigheid als de energiestroom vanuit de Universele Intelligentie naar jou toe.

Tijdens de Oneness Field meditatie verbindt Sri Krishnaji zich zonder woorden met je. Het maakt niet uit waar je bent wanneer zij zich met je bewustzijn verbinden, het veld dat wordt gegenereerd leidt je naar een prachtige, transcendente en verlichte staat van bewustzijn. Wanneer je je bewust met Sri Krishnaji verbindt, worden de beperkende barrières van je bewustzijn geopend en sta je openen voor krachtige staten en kostbare zegeningen.

Hoe meer je de wonderen in het leven herkent en er dankbaarheid voor voelt – des te meer zegeningen zullen er in je leven vloeien. Hoe meer je de geschenken en wonderen die je hebt ontvangen met anderen viert, des te meer wordt je leven een veld van wonderen. Tel je zegeningen….

Je bent op 25 mei welkom vanaf 17:30 uur, het programma met Sri Krishnaji begint stipt om 18:30 uur, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Het programma met Sri Krishnaji duurt ongeveer een uur, na afloop is de gelegenheid om je ervaringen in de groep te delen. Meer details hierover krijg je na je aanmelding.

Een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken wordt op prijs gesteld.