ONENESS YOGA CHALLENGE – 15 JUNI t/m 21 JUNI 2021

Doe Online 7 dagen met ons mee met de:

‘ONENESS YOGA CHALLENGE’

Oneness Yoga Challenge is een 7-daags online avontuur om je natuurlijke fysieke vreugde te ontdekken. Sri Preethaji en Sri Krishnaji lanceren deze Yoga Uitdaging met als hoogtepunt de Internationale Yoga Dag op 21 juni. Yoga is voor Sri Preethaji geen instrument voor het louter afstemmen van de spieren. Het is een ervaring voor spirituele fitheid, die aan de basis ligt van elke andere vorm van fitheid – of het nu fysiek, mentaal of emotioneel is. Deelnemen aan deze uitdaging zal je openen voor de ultieme essentie van yoga. Je ervaart de integratie van Raja Yoga, Bhakti yoga en Jnana yoga in een vloeiende opeenvolging van Hatha Yoga Suryanamaskara.

Elke dag ontdek je in 21 minuten de mysteries van 2 Suryanamaskara houdingen met vele andere Asana’s en bewegingen die de ervaring van 2 van deze houdingen ondersteunen. De Oneness Yoga Challenge bereikt zijn hoogtepunt op de 7e dag, als miljoenen mensen van over de hele wereld meedoen om yoga live te beoefenen op de Internationale Yoga Dag op 21 juni.

Ga de Oneness Yoga Challenge aan, of je nu een beginner bent of een gevorderde. Je kunt dit doen als familie, met je collega’s op het werk, je kunt dit evenement organiseren op je werk, kantoor en organisaties. Je kunt dit meenemen naar scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen, want kinderen en jongeren zullen een enorme verschuiving ondergaan naar hogere concentratie, aandacht, grotere leercapaciteiten en meer verbondenheid.

Ervaar de grotere dimensie van het bewustzijn van je lichaam en doe met ons mee om je lichaamsvreugde te ontdekken!

De Oneness Yoga Challenge (Uitdaging) is een beweging voor spirituele fitheid.
Het is een 7-daagse ervaring die niet alleen geneest, je niet alleen energie geeft en versterkt, maar ook stilte en gelukzaligheid in je lichaam naar boven brengt.

Als je je afvraagt of de Oneness yoga-uitdaging iets voor jou is, weet dan dat het voor iedereen is. Of je nu flexibel of onbuigzaam bent, of je nu een professional of een beginneling bent, of je nu gezond of ongezond bent, of je nu zwak of sterk bent, of je de neiging hebt om afgeleid of gefocust te zijn.

Het is voor jou! Het is voor iedereen!

Oneness Yoga is een geweldige ervaring. Het is een dans tussen beweging en stilte, adem en energie, fysiek en mystiek, die je naar lichamelijke en spirituele fitheid duwt. Het enige wat je gevraagd wordt is om je met toewijding bij deze beweging aan te sluiten en de uitdaging aan te gaan.

ONENESS YOGA CHALLENGE
Elke nacht van 15 t/m 21 juni
Vanaf 02.30 – 03.00 uur CEST (’s nachts)
, daarna 24 uur terug te kijken, via deze link kun je je daarvoor inschrijven, het is gratis als je mee wilt meedoen voor alle 7 dagen: https://online.ekam.org/oneness-yoga-challenge

Daarnaast is er nog een optie waar je voor kunt kiezen, je kunt je ook inschrijven voor een “Full Time” – versie, deze is voor altijd beschikbaar!

Niet alleen alle voorgaande dagen tijdens de Yoga Challenge zelf, wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld wanneer je alle oefeningen wilt blijven herhalen tijdens de Yoga Challenge, maar ook daarna! Ook kun je hier kiezen voor de NL-vertaalde versie.