Wat is de O&O Academy?

De O&O Academy is een school voor het transformeren van bewustzijn, opgericht door Preetha en Krishna.

Preetha en Krishna zijn twee van de belangrijkste leraren en weldoeners van deze tijd. Ze hebben miljoenen mensen begeleid op een bijzondere reis naar een hoger bewustzijn, o.a. door ze te helpen met het vinden van geluk, het verbeteren van hun relaties of gezondheid.

Lees meer over O&O Academy op de wereldwijde website >

Hoe kan O&O je helpen?

O&O Academy begeleidt mensen van afscheiding naar verbinding, van gespletenheid naar eenheid, van lijden naar een prachtige staat.

O&O Academy begeleidt je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je wordt begeleid bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Je leert wat spiritualiteit betekent in het dagelijkse leven. Als je meedoet aan de stroom van het leren, dan vindt je een nieuwe vreugdevolle manier van leven.

Hoe kan ik beginnen?

“Veel religies, culturen en beschavingen zijn gekomen en gegaan. Maar het zoeken van de mens naar een hogere staat van bewustzijn is altijd gebleven.” Preetha & Krishna

Nieuwjaar Manifest live met Preethaji en Krishnaji op 20 december 2020

Nieuwjaar Manifest live met Preethaji en Krishnaji op 20 december 2020

Een Manifest speciaal voor het nieuwe jaar, live vanuit EKAM. Aangeboden door Sri Preethaji en Sri Krishnaji
lees meer →

Limitless Field meditatie op 29 november 2020

Limitless Field meditatie op 29 november 2020

Verbind je en laat je lichaam een wondervolle staat bereiken in het Limitless Field (Grenzeloos Veld) met Preethaji & Krishnaji.
lees meer →

EKAM cirkels

EKAM cirkels

Ekam cirkels zijn plaatsen die energetisch met Ekam verbonden worden, waar de kracht van Deeksha stroomt en je de kracht van Ekam en de Divine kan ervaren.
lees meer →