Wat is de O&O Academy?

De O&O Academy is een school voor het transformeren van bewustzijn, opgericht door Preetha en Krishna.

Preetha en Krishna zijn twee van de belangrijkste leraren en weldoeners van deze tijd. Ze hebben miljoenen mensen begeleid op een bijzondere reis naar een hoger bewustzijn, o.a. door ze te helpen met het vinden van geluk, het verbeteren van hun relaties of gezondheid.

Lees meer over O&O Academy op de wereldwijde website >

Hoe kan O&O je helpen?

O&O Academy begeleidt mensen van afscheiding naar verbinding, van gespletenheid naar eenheid, van lijden naar een prachtige staat.

O&O Academy begeleidt je op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Je wordt begeleid bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Je leert wat spiritualiteit betekent in het dagelijkse leven. Als je meedoet aan de stroom van het leren, dan vindt je een nieuwe vreugdevolle manier van leven.

Hoe kan ik beginnen?

“Veel religies, culturen en beschavingen zijn gekomen en gegaan. Maar het zoeken van de mens naar een hogere staat van bewustzijn is altijd gebleven.” Preetha & Krishna

Manifest voor liefde – 20 juni 2021

Manifest voor liefde – 20 juni 2021

Dit live mystieke proces geleid door de verlichte wijze Sri Preethaji, zuivert je bewustzijn van destructieve neigingen en opent je voor de goddelijke kracht die inherent is aan je wezen. Dit krachtige drie uur durende wereldwijde event zuivert de energieën in je Pranisch lichaam of in de spieren welke verkeerde signalen aan het Universum doorgeven. 'Manifest' is geen lezing of een oefening om je zelfvertrouwen te vergroten. Het is een proces - een tijdstip waarop het grote uurwerk van het menselijk bewustzijn wordt gerepareerd en uitgelijnd met de overvloed vanuit het universum.
lees meer →

De ‘5 Awakenings’, een virtuele live cursus met Sri Preethaji van 4 t/m 6 juni 2021.

De ‘5 Awakenings’, een virtuele live cursus met Sri Preethaji van 4 t/m 6 juni 2021.

De '5 AWAKENINGS' zullen je toerusten en bekrachtigen om de huidige uitdagingen in de wereld aan te gaan en een transformatie teweeg te brengen, om impact te hebben op de maatschappij en gemeenschap om je heen door te leven in vijf nieuwe ontwaakte staten. Ervaar jouw innerlijke potentie!
lees meer →

Limitless Field meditatie op 16 mei

Limitless Field meditatie op 16 mei

Verbind je en laat je lichaam een wondervolle staat bereiken in het Limitless Field (Grenzeloos Veld) met Preethaji & Krishnaji.
lees meer →