Europees Oneness Centrum dagelijks open!

Oneness Nordic Centrum in Europa. Jönstorp 8123, 24296 Hörby, Zweden

Een belangrijke stap is gezet in de gezamenlijke reis naar verlichting. Het nieuwe Oneness Nordic centrum, gelegen in het groene landschap van Zweden, zal een baken van verlichting zijn, een heilige ruimte gewijd aan het ontwaken en de verlichting van de mensheid.

De deuren zijn geopend voor zoekers van over de hele wereld die deze reis naar verlichting willen beginnen.

Dit is het eerste Oneness centrum buiten India, een cruciale stap in onze zoektocht om verlichting te verspreiden. Het is een moment dat de geschiedenisboeken zal ingaan. Dit prachtige centrum, dat bekend zal staan als het Oneness Nordic Centrum, strekt zich uit over 40 hectare en ligt op slechts 90 minuten afstand van Kopenhagen, in het zuiden van Zweden, in de buurt van Malmö. Het was voorheen een boeddhistisch klooster, gebouwd door een boeddhistische meester en zijn beschermheren. Het voelt nu alsof het voorbestemd was voor het doel om een heiligdom voor verlichting te zijn.

Het Oneness Nordic Centrum heeft ongeveer 40 kamers, talloze meditatiezalen en een overvloed aan serene buitenruimtes. Er is zelfs een zaal die ruim genoeg is voor 150-200 mensen om samen te mediteren. Het is een toevluchtsoord voor zoekers, een plek om de eenheid te ervaren die onze ware natuur is.

Dus sluit je bij ons aan voor onze gezamenlijke reis naar verlichting, naar eenheid en naar een wereld zonder lijden.

Meer informatie, in het Engels, over de programma’s die aangeboden worden vind je http://www.onenessnordic.com