Sacred Chambers

 

Sacred Chambers
We leven in bijzondere tijden! Bhagavan zegt dat wij in het nieuwe Gouden tijdperk met onze eigen Divine of God zullen wandelen en praten. Hoe vriendschappelijker en persoonlijker jouw band met je Divine/God/Het Hogere, des te meer je bewustzijn zich zal verdiepen en des te sneller je op alle terreinen zult groeien. De Sacred Chambers kunnen je hierbij enorm  helpen, want ze zijn door de Oneness University speciaal ontwikkeld om een intens contact met je Divine mogelijk te maken.

Scroll naar beneden voor enkele Sacred Chambers ervaringen of klik hier voor alle ervaringen!
In de agenda een overzicht van alle Sacred Chambers processen die worden gehouden.

 

Het Sacred Chambers Proces
Tijdens het Sacred Chambers proces word je stap voor stap door twee of drie kamers geleid voor een bijzondere en intense ontmoeting met de Divine. Speciaal hiervoor in India uitgekozen en opgeleide trainers hebben hun huis voor het Sacred Chambers proces ingericht. De eerste kamer is een plek waar jij je na een korte uitleg (veelal in aanwezigheid van andere deelnemers) voorbereidt door middel van contemplatie; de tweede en derde (als die er is) kamer doorloop je alleen. De tijd dat je in de kamers verblijft, kan variëren van 3 tot 15 minuten.

 

Nieuwe ontwikkeling: De Golden Orb

 

Kort geleden heeft er in de Sacred Chambers een verandering plaatsgevonden die tot een sterke verhoging van de energie heeft geleid: De Sri Murthi van AmmaBhagavan is op veel plekken vervangen door een afbeelding van de Golden Orb. De Golden Orb is een natuurverschijnsel en een rechtstreekse manifestatie van het fenomeen waarvan Sri AmmaBhagavan wegvoorbereiders zijn, in hun inspanningen om het lijden van de mensheid te verlichten. De Golden Orb wordt in India beschouwd als een levende entiteit waarmee ‘gepraat’ kan worden. Sri Bhagavan heeft van kleins af aan met de Golden Orb gecommuniceerd.

Een bezoeker van de Sacred Chambers over de Golden Orb:
"Het was altijd al heerlijk om naar de Heilige Kamers te gaan, het is als een bad van licht en bliss...Maar sinds de Gouden Sfeer er is, zijn de ervaringen nog intenser, de veranderingen en transformaties nog dieper en duidelijker. Na ieder bezoek voel ik hoe ik meer 'mezelf' word, vrijer en opener...Ik verheug me al op de volgende keer!"  
Scroll naar beneden voor enkele ervaringen of klik hier voor meer ervaringen.

 

Wat kan deelname aan het Sacred Chambers Proces voor jou betekenen?
Het binnen de setting van de Sacred Chambers kijken naar een afbeelding van de Golden Orb of een Sri Murthi van AmmaBhagavan kan op een heel sterke manier je Divine of de Goddelijke Vonk in je hart wakker roepen. Dit kan een grote boost  voor je spirituele groei betekenen en leiden tot vermindering van fysieke kwalen, karma en psychische- en relatieproblemen. Mensen ervaren in en door de Sacred Chambers troost, wijsheid, genezing en grote innerlijke verbinding. Ook gebeuren er wonderen!!! 


Iedereen is welkom
Er zijn in Nederland en België momenteel rond 20 Sacred Chambers. De Sacred Chambers zijn bedoeld voor iedereen. Je hoeft geen deekshagever of lid van de Oneness Vereniging te zijn om deel te nemen. Iedereen is welkom en het is kosteloos. Kijk in de agenda voor een overzicht. 

 

Enkele bezoekers van de Sacred Chambers over hun ervaringen:
Mensen ervaren in en door de Sacred Chambers troost, wijsheid, genezing, transformatie en grote innerlijke verbinding. Er gebeuren wonderen! Een greep uit de vele bijzondere ervaringen: (klik ook hier voor meer)


*Mijn moeder is veranderd!

"Ik ben nu voor de twintigste keer in de kamers. Mijn hele leven is veranderd. Maar dat ik hier nu ben met mijn moeder en mijn zoon, is het grootste wonder van allemaal! Mijn moeder is zo veranderd, ze straalt gewoon!"I*


*De Sri Murthi bewoog
"In de 2e Kamer heb ik een sterke Aanwezigheid gevoeld - zo sterk heb ik het nog niet eerder ervaren. Heel intens - liefdevol en vol mededogen.  In de 3e kamer bewoog de Sri Murthi... nadien Sri Bhagavan die lachte - zijn mond bewoog en zijn hoofd dat groter leek te worden. Als ik naar Sri Amma keek werd ik helemaal warm van binnen. Heerlijk!" J.


*Ik heb mijn vader vergeven"Ik woon in een instelling voor mensen met een beperking. Ik kon de uitleg heel goed begrijpen. Ik heb in de kamers mijn vader vergeven, voor alles wat er is gebeurd. Ook uit naam van mijn moeder." P 


*Genezen van ernstig hartfalen 

"Onderweg naar de Sacred Chambers, kreeg ik een telefoontje van H. dat zijn schoonzus P. met spoed was opgenomen op de Intensive Care, vanwege ernstig hartfalen. Haar hart functioneerde nog maar voor 10%. De artsen verwachtten niet dat ze de volgende dag zou halen. De familie was naar het ziekenhuis geroepen om afscheid te nemen. Onmiddellijk besloot ik in P.’s plaats door de Sacred Chambers te gaan. Toen ik in de 2e kamer voor de Sri Murthi zat, voelde ik hoe mijn hart zich helemaal opende. In de 3e kamer zag ik een grote regenboog uit beide harten van Amma en Bhagavan komen. Toen ik terug was in de 1e kamer om uit te rusten, kreeg ik een ingeving om 108 keer Jai Bolo te bidden voor een sterk en gezond hart. Halverwege het gebed leek het wel alsof er stemmen klonken die met mij mee deden. De volgende dag werd ik gebeld door H., die vertelde dat P.  tegen alle verwachtingen in nog in leven was! In de week die daarop volgde, herstelde P. zich beetje bij beetje. Ze heeft nog een implantaat gekregen, om haar hart te ondersteunen. Al gauw mocht ze naar huis. Het is nu vijf maanden geleden en het gaat heel goed. Tot verbazing van de doktoren maakt ze alweer kilometerslange wandelingen!  JAI BOLO AmmaBhagavanaki!!!"  C. 


Klik hier voor nog veel meer wonderbaarlijke ervaringen in de Sacred Chambers!

Agenda

Bekijk wanneer er processen gehouden worden in de agenda >

Begeleiders Sacred Chambers

Haastrecht
Caroline Ballering 
eenheidsbewustzijn@gmail.com

Maastricht
Elisabeth Jeuken
padukas@home.nl

Amsterdam
Rosita Kalidien
info@yogashram.nl    

Haarlem
Lucia Epskamp
luciaepskamp@zonnet.nl

Alkmaar
Wil Sijben
wil.sijben@outlook.com

Hengelo
Marcel van Nispen
marcel.van.nispen@kpnmail.nl

Nieuw-Buinen
Imelda Mud 
imeldamud@online.nl

Zenderen
Rob Rühmann 
rob@innercenter.nl

Berlicum
Har Eijmberts 
hareleijmberts@gmail.com

Tilburg
Wil Stoelman
wstoelman@hotmail.com

Schin op Geul
Emmanuel Narayani
emmanuelnarayani@hotmail.com

Epe
Sasja Welten-Loeven
hetparadijs@planet.nl

Alkmaar
Abraham van den Akker
Elly van Loon
elly-abraham@ziggo.nl

België - Kasterlee
Annemie Van De Water
annemievandewater@gmail.com