Over Oneness Nederland/België

Oneness Nederland/België is een vereniging die geïnspireerd is door het werk van Amma, Bhagavan en hun zoon en schoondochter Krishnaji en Preethaji uit India. Deze Indiase meesters leiden momenteel twee grote spirituele bewegingen over de hele wereld, Ekam en de Golden Age Movement. Oneness Nederland/België faciliteert en ondersteunt de uit India afkomstige cursussen en trainingen. Het landelijk bestuur en de landelijke activiteiten worden uitgevoerd door gepassioneerde vrijwilligers. 

De leden van de vereniging bepalen samen wie er in het bestuur zit. Zij stellen ook de prijzen vast, nemen belangrijke besluiten en bepalen hoe Oneness Nederland/België georganiseerd wordt. Al deze besluiten worden bij meerderheid van stemmen genomen op algemene ledenvergaderingen. Het lidmaatschapsgeld wordt o.a. gebruikt voor de website, landelijke bijeenkomsten, de administratie, verzekeringen en kosten die in het algemeen belang zijn van de vereniging.

Leden kunnen o.a.:

Leden Niet-leden
Nieuwsbrief ontvangenJaJa
Eigen activiteiten aankondigen JaNee
Forum lezenJaNee
Berichten op forum plaatsen JaNee

Word nu lid !

Een lidmaatschap kost €20,- per jaar, de contributie wordt per automatische incasso geïncasseerd.

Het lidmaatschap staat open voor iedereen die een affiniteit heeft met de visie van Krishnaji en Preethaji en/of SriAmmaBhagavan.

Vul het formulier in om lid te worden van Oneness Nederland/België >

Algemene Voorwaarden (pdf) >