Over Oneness Nederland

Oneness Nederland is een vereniging die geïnspireerd is door het werk van Amma, Bhagavan en hun zoon en schoondochter Krishnaji en Preethaji uit India. Deze Indiase meesters leiden momenteel twee grote spirituele bewegingen over de hele wereld, Ekam en de Golden Age Movement. Oneness Nederland faciliteert en ondersteunt de uit India afkomstige cursussen en trainingen. Het landelijk bestuur en de landelijke activiteiten van Oneness Nederland worden uitgevoerd door gepassioneerde vrijwilligers. 

De leden van Oneness Nederland bepalen samen wie er in het bestuur zit. Zij stellen ook de prijzen vast, nemen belangrijke besluiten en bepalen hoe Oneness Nederland georganiseerd wordt. Al deze besluiten worden bij meerderheid van stemmen genomen op algemene ledenvergaderingen. Het lidmaatschapsgeld wordt o.a. gebruikt voor de website, landelijke bijeenkomsten, de administratie, verzekeringen en kosten die in het algemeen belang zijn van de vereniging.

Leden kunnen o.a.:

Leden Niet-leden
Nieuwsbrief ontvangenJaJa
Eigen activiteiten aankondigen JaNee
Forum lezenJaNee
Berichten op forum plaatsen JaNee

Word nu lid van Oneness Nederland!

Een lidmaatschap kost €25,- per jaar en €20,- bij machtiging en staat open voor iedereen die een affiniteit heeft met de visie van Krishnaji en Preethaji en/of SriAmmaBhagavan.

Nieuwe deekshagevers kunnen lid worden bij het Oneness Awakeningsweekend en zijn dan per direct lid tot en met eind december van het lopende kalenderjaar.

Vul het formulier in om lid te worden van Oneness Nederland >

Algemene Voorwaarden (pdf) >

Voorheen konden alleen deekshagevers lid worden, tegenwoordig kan iedereen die een affiniteit heeft met de visie van Krishnaji en Preethaji en/of SriAmmaBhagavan lid worden.

Ben je nog geen deekshagever en wil je dat wel worden? Kijk waar en wanneer er Oneness Awakening Cursussen worden gegeven in de Agenda >