Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Ekam Cirkel: ONLINE EKAM CIRKEL - Educatie

ONLINE EKAM CIRKEL - Educatie

donderdag 4 februari

Oneness Nederland

19:30 tot 21:00 uur

Allereerste keer gratis, daarna 10,- per sessie, 30 euro voor de resterende Ekam Cirkels

info@onenessnederland.nl

Oneness Nederland

Inhoud activiteit

In het nieuwe jaar gaan we weer verder met de ONLINE Ekam Cirkel via Zoom die telkens ongeveer anderhalf uur zal duren. Elke set Ekam Cirkels bestaat normaliter uit 8 bijeenkomsten maar als je in dit nieuwe jaar nog wilt inspringen dan kan dat!

Elke sessie bestaat uit een les in Wijsheid, meditaties, het delen van ervaringen, samen chanten en het ontvangen van Deeksha waardoor je kunt gaan leven in een mooie staat van Zijn, waarin je rust, verbinding en vervulling zult ervaren.

De 5 resterende thema's die aan bod zullen komen zijn:
Week 4 - Welvaart - 14 januari
Week 5 - Stressvermindering - 21 januari
Week 6 - Passie voor werk - 28 januari
Week 7 - Educatie - 4 februari
Week 8 - Vrede voor overledenen - 11 februari

Juist in deze tijd is dit erg belangrijk nu we hebben ervaren wat angst en stress met ons doen. In balans en in verbinding zijn met onze dierbaren, onze collega’s en met de planeet zijn belangrijker dan ooit. Het helpt ons om in tijden van verandering overeind te blijven en verder te blijven groeien naar een mooie staat van bewustzijn. Bovendien versterkt het ons immuunsysteem en gezondheid.

Elke bijeenkomst is een proces waarin je steeds meer wordt meegenomen in een stroom die je ontvankelijk maakt voor het ontvangen van de Deeksha-energie én een zegening m.b.t. het thema van de avond. Het is waardevol om de reeks te blijven volgen om er mee vertrouwd te raken en je proces te verdiepen.

Ekam Cirkels zijn namelijk een doorlopend programma. Telkens wanneer je meedoet lost er weer iets op in je leven afhankelijk van het onderwerp. Zo wordt je verbinding met Universele Intelligentie of je persoonlijke Divine dieper, je familierelaties worden beter, je vind je passie in je werk terug of je begint een nieuwe studie, je stress wordt verminderd en je gezondheid verhoogd…

Elke keer als je dus weer een nieuwe cyclus volgt is het een octaaf hoger, met verdieping en nieuwe vruchten en inzichten.

Aanmelden / meer informatie

Sowieso kun je een keer uitproberen, je allereerste keer is namelijk gratis. Wil je daarna af en toe meedoen wanneer het onderwerp je zeer interesseert of wanneer je al weet dat je maar af en toe mee kunt doen dan zijn de kosten 10,- per keer. Wanneer je besluit de resterende weken van deze serie te volgen dan is de prijs 30,-. Mocht je hiervan 'n avond niet mee doen dan mag je die in de volgende serie "inhalen", geef dit even aan bij de Mitra via wie je geboekt hebt.

Je kunt je aanmelden bij een van de organiserende Ekam Mitra's van deze online Ekam Cirkels, of stuur een mail naar info@onenessnederland.nl. Je zult daarna van hen een mail ontvangen met de Zoom-ID en het benodigde wachtwoord.

Mady van Keer: whatsapp: 0486104998 of email: madeyvankeer@hotmail.com
Rosa Helsen: whatsapp: 0473474702 of email: rosa.helsen@telenet.be
Ariane Polderman: whatsapp: 0644040679 of email: poldermana@gmail.com
Har en El Eijmberts: tel: 073-5032074 whatsapp: 0621675626 of email: hareleijmberts@gmail.com
Rob Rühmann: whatsapp: 0610528928 of email: rob@innercenter.nl
Marian Blom: whatsapp: 0652663103 of email: marian.beep1964@gamil.com
Anat Groag: whatsapp: 0617446097 of email: groaganat@hotmail.com
Bianca van Ooijen: Email: bchvanooijen1@outlook.com
Ko Kaasbergen: email: ko.kaasbergen@gmail.com
Els Dekkers whatsapp: 0615320105 of email els.dekkers@ziggo.nl

Kosten: 1ste sessie GRATIS / daarna 10 euro per sessie / 30 euro voor serie van 5 resterende sessies. *STARTDATUM: Donderdag 14 januari - van 19.30 tot 21.00u.*