Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Oneness Meditatie: Limitless Field Meditatie

Limitless Field Meditatie

zondag 18 april

Sri Preethaji & Sri Krishnaji

14.30u

geen

https://ekam.org/limitless-field/?inf_contact_key=aeac128dc880767ecf7ee80e800d545c

O&O Academy

Inhoud activiteit

Zondag 18 april is het weer de derde zondag van de maand, dus weer de dag voor de Limitless Field meditatie live vanuit EKAM met Sri Preethaji en Sri Krishnaji

Wat is het Limitless Field?

Mensen naar het 'Eindeloze Veld van bewustzijn' leiden is de gave die Sri Preethaji en Sri Krishnaji nu al een hele tijd hebben. Zij bewegen zich naar believen in de grootste staten van non-dualiteit en genereren vanuit die staat een veld dat een medium wordt voor zoekers om transcendente en verlichte staten van bewustzijn te ervaren.

Dit veld beïnvloedt mensen over de hele ruimte.

Tijdens de Limitless Field meditatie verbinden Preethaji en Krishnaji zich zonder woorden met je om je hartewensen te vervullen en je naar een grotere toekomst te leiden. Het maakt niet uit waar je bent wanneer zij zich met je bewustzijn verbinden, het veld dat door hen wordt gegenereerd leidt je naar een prachtige, transcendente en verlichte staat van bewustzijn. Wanneer je je bewust met hen verbindt, breken zij de beperkende barrières van je bewustzijn open en openen zij je voor krachtige staten en kostbare zegeningen.

Aangezien je bewustzijn in voortdurende communicatie met het universum is, beweegt je leven zich vanzelf in de richting van een grotere orde. Een positieve stroom begint zich in je leven te ontvouwen, wat leidt tot een toestroom van positieve gebeurtenissen. Elke maand komen mensen van over de hele wereld online bijeen om de zegen te ontvangen van Sri Preethaji en Sri Krishnaji, om zich in hogere staten van bewustzijn te bewegen en om hun hartewensen te laten vervullen.

Iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten in deze meditatie voor een ervaring van grotere vrede en positiviteit.

Aanmelden / meer informatie

Je kunt deelnemen in het Engels via de volgende link: https://www.youtube.com/pkconsciousness/live

We bieden ook weer een vertaling in het Nederlands aan, deze is te volgen via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCGog5KXOyu4JXJf3WsyOdMQ/live

We hopen dat jullie er zondag weer allemaal bij kunnen zijn.