Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Oneness Meditatie: Japa Kusuma Pooja - LIVE EKAM CEREMONIE

Japa Kusuma Pooja - LIVE EKAM CEREMONIE

dinsdag 23 februari

Faculteit van Ekam

Live van 02:00 tot 03:30 uur 's nachts

Iedereen is welkom en kan gratis deelnemen.

https://ekam.org/ekam-rituals/japa-kusuma-pooja/

Inhoud activiteit

JAPA KUSUMA POOJA
Deze krachtige Ekam-ceremonie wordt slechts één keer per maand in het heiligdom van Ekam gehouden.
De faculteitsleden zitten in een mandala rond de Hiranya Garbha (Golden Orb) tijdens zonsopgang, midden op de dag of bij zonsondergang, afhankelijk van de gunstige tijd voor die dag.
Ze roepen gezamenlijk de zegeningen van Hiranya Garbha voor u op met een uitgebreid ritueel aanbod van bloemen vergezeld van speciale gezangen om de zegeningen te genereren die u nodig heeft.
De aldus opgewekte goddelijke kracht wordt aan u overgedragen door middel van een eeuwenoude heilige methode om de noodzakelijke zegen te manifesteren.

We zijn erg blij om jullie te informeren dat we onze volgende Japa Kusuma Pooja gaan houden tijdens de Vijaya Ekadasi (Ekadasi voor Overwinning) op 23 februari van 02:00 tot 03:30 uur.

In de astrologische traditie, wordt de Elfde Maan dag van de Vedische kalender Ekadasi genoemd, deze wordt als zeer gunstig beschouwd en is de dag waarop de poorten om toegang te krijgen tot het Goddelijke zich openen en er Goddelijke ervaringen in overvloed zullen zijn. Elke maand tijdens Krishna Paksha Ekadasi of de Ekadasi die leidt tot de Nieuwe maan voeren we deze zeer krachtige ceremonie uit genaamd Japa Kusuma Pooja of de speciale Licht- en bloemen ceremonie ter ere van de heilige lichtpunten in het heilige sanctum van Ekam. Gedurende deze dag voeren de leraren van Ekam hun spirituele sadhana of oefening voor Godrealisatie uit door het chanten van heilige mantra's van de Hiranya Garbha en dompelen ze zich onder in Devotie met hun persoonlijke Goddelijke. Ook nemen ze specifieke intenties en gebeden voor alle zoekers die aanwezig zijn tijdens deze speciale ceremonie.

Zij voeren de heilige ceremonie uit rond 7 lichtpunten die rond de Hiranya Garbha geplaatst zijn voor de volgende 7 intenties:

*Gezondheid

* Rijkdom

*Relaties

*Succes

*Verlossing van voorouders

*Spirituele groei of Mukti

*Verbinding met het Goddelijke

Wij nodigen jullie allen uit om deel te nemen aan deze heilige ceremonie met je familie en vrienden om zo jezelf onder te dompelen in Goddelijke Genade. Het is voor iedereen mogelijk om aan deze ceremonie deel te nemen.

Aanmelden / meer informatie

Iedereen is welkom en kan gratis deelnemen.

Wanneer: 23 februari van 02:00 tot 03:30 uur - LET OP: 's nachts!

Waar: https://ekam.org/ekam-rituals/japa-kusuma-pooja/

Als extra heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciale Sankalpa, hier zal je naam ge'chant' worden tijdens de ceremonie en wordt er in EKAM voor jou gebeden voor overvloed en voorspoed.
Voor de deelnemers aan de speciale sankalpa zullen we een speciale Live uitzending hebben na de ceremonie, waar SAMAROPANA oftewel 'Overdracht van kracht en vrucht' van de ceremonie gebeurt.
Om van deze optie te profiteren moet je een ticket voor jezelf of voor je familie kopen via de volgende links:

PHALA SAMAROPANA :

1. Vedische mantra recitatie voor het verwijderen van negatieve faalpatronen uit je bewustzijn

2. SAMAROPANA of overdracht van kracht en van het resultaat van de ceremonie zal worden gedaan om de sankalpa of intentie te vervullen die je hebt genomen ten aanzien van het volgende:

- Gezondheid
- Rijkdom
- Relaties
- Succes
- Bevrijding van voorouders
- Spirituele groei of Mukti
- Verbinding met het Goddelijke

Registratie voor de speciale Sankalpa voor individuen: https://rzp.io/l/JapakusumaFeb

Registratie voor de speciale Sankalpa voor families (tot 4 mensen uit een familie) : https://rzp.io/l/JapakusumaaFamilyFeb