Agenda

Hieronder de verschillende activiteiten die de leden van Oneness Nederland aanbieden.

zoek op:

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers: Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

Sri AmmaBhagavan Sacred Chambers

zaterdag 17 april

Elisabeth Jeuken

inloop tussen 14.00u-14.30u

Donatie

Oneness Nederland

Inhoud activiteit

Het Sacred Chambers Proces is ontwikkeld om een zeer intens contact met jouw Divine oftewel jouw Hogere Zelf mogelijk te maken.

Bhagavan zegt dat wij in het nieuwe Gouden tijdperk met onze eigen Divine of God zullen wandelen en praten. Het is begonnen!

Over de hele wereld vinden wonderbaarlijke fenomenen plaats. Mensen ervaren dat hun God zich fysiek voor hen begint te manifesteren, ze kunnen wandelen en praten met hun God in een vorm die net zo echt fysiek is als hun beste vriend.

Een persoonlijke band met jouw Divine
Dit specifieke en persoonlijke contact met jouw Divine geeft een enorme groei en verdieping in je bewustzijn. Op je innerlijke vragen krijg je antwoorden van jouw Divine waardoor er meer duidelijkheid ontstaat. Het proces werkt optimaal als je een sterke vriendschappelijke band opbouwt met je Divine. Hoe je dit doet is voor iedereen verschillend, de één praat met zijn Divine, de ander doet rituelen, doe wat bij je past. Het ondergaan van het Sacred Chambers proces kan je hier enorm bij helpen.

Het Sacred Chambers Proces is door de Oneness University ontwikkeld om dit intense contact met jouw Divine mogelijk te maken en te versnellen. De Oneness Sacred Chambers Centra die nu over de hele wereld worden geopend zijn plaatsen waar je dit fenomeen kunt ervaren, waar je je eigen God kunt ontmoeten en spreken, en dit zal daarna in je dagelijks leven doorgaan!

Jouw God kan elke vorm aannemen
Jouw God zal zich manifesteren in welke vorm jij het wenst of in de vorm die Hij/Zij voor jou kiest. Dat kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van AmmaBhagavan of Jezus.
Een boeddhist zou het Goddelijke kunnen ervaren als het zich voor hem manifesteert als Boeddha. Voor een hindoe zou het Krishna, Vishnu, Lakshmi of een andere vedische godheid kunnen zijn. Voor een moslim kan het de vormloze Allah worden; voor een jood, de Geest of het Licht van God; voor iemand die gelooft in het Nieuwe Tijdperk, het Oorspronkelijke Licht of een andere goddelijke vorm; voor een christen zou het de Heilige Geest of Jezus kunnen zijn. De lijst van mogelijkheden is eindeloos.

Ook in Nederland zijn er nu een aantal speciaal daartoe in India opgeleide Oneness trainers die het Oneness Sacred Chambers proces gaan begeleiden.

Wat gebeurt er in het Oneness Sacred Chambers proces?

In de 1ste kamer ontvangen mensen instructies voor het naar binnen gaan in de 2e en 3e kamer. Mensen worden meegenomen door middel van contemplatie en meditatie om hen voor te bereiden op de ervaring die gaat komen. In de eerste kamer kan het een groepsproces zijn. In de 2e en 3e kamer is het een solo reis, één persoon tegelijk.

Maak hier duidelijk wat je wilt, heb je specifieke vragen of wil je genezen van een lichamelijke klacht, laat dit dan weten aan je Divine.

Je kunt hier fysieke genezing en in sommige gevallen ook emotionele of mentale heling ontvangen.

Je hebt de mogelijkheid om je Divine te ontmoeten en om face-to-face met jouw God te praten. Je kunt vragen stellen, verzoeken doen, zegeningen ontvangen en dankbaarheid tonen. De Divine kan zich fysiek manifesteren in verschillende vormen. De ontmoeting is erg direct en intens en heel bijzonder! Je kunt je Divine ook vragen om je een Deeksha te geven, wat je een enorme boost zal geven in je groei naar transformatie en God realisatie.

Iedereen is welkom
De Sacred Chambers processen zijn bedoeld voor iedereen en je hoeft geen lid van de Oneness Vereniging te zijn.

Aanmelden / meer informatie

Wil je deelnemen aan dit bijzondere Proces dan is tijdige aanmelding (tenminste 1 week vooraf) gewenst;
per email; padukas@home.nl of telefonisch/WhatsApp; 0031628900047

Van harte welkom Elisabeth.